Is Grey's Anatomy seizoen 15 het laatste seizoen?

Is Grey's Anatomy seizoen 15 het laatste seizoen?
Medische dramaserie lijkt te stoppen

Nieuws :

Het lijkt erop dat de ziekenhuisserie Grey's Anatomy er na 15 seizoenen mee ophoudt. Volgens Ellen Pompeo, die Meredith Grey speelt, is het einde in zicht. Net5 zendt momenteel de nieuwste afleveringen uit seizoen 14 uit.

Dat vertelde Pompeo in US Weekly. Mogelijk wil ze meer tijd besteden aan haar gezin en zo lijkt er nog maar weinig plek over voor een nieuwe reeks Grey's Anatomy. Seizoen 15 komt er nog wel, zo maakte de Amerikaanse zender ABC eerder al bekend.

Ellen Pompeo.

Net5
Recent kreeg Net5 flink wat kritiek te verduren nadat het seizoen 14 van Grey's Anatomy opeens stopzette om ruimte te maken voor twee Nederlandse producties. Na die kritiek maakte de zender bekend toch door te gaan met het vervolg van de afleveringen. Sinds 1 mei kunnen kijkers weer elke dinsdag een nieuwe aflevering van de ziekenhuisserie verwachten.

Het vervolg van Grey's Anatomy seizoen 14 is sinds dinsdag 1 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op Net5. Alle voorgaande seizoenen zijn vanaf januari 2019 via deze link te zien op Videoland en nu via deze link te bestellen op Bol.com.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Is Grey's Anatomy seizoen 15 het laatste seizoen? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV