Maandag in B&B vol liefde: laatste B&B-eigenaar Martijn zoekt liefde in Thailand

Maandag in B&B vol liefde: laatste B&B-eigenaar Martijn zoekt liefde in Thailand
Jan en Olof proberen hart Marian te veroveren

Kijktip :

Maandag start de week met een gloednieuwe uitzending van B&B vol liefde. Een week geleden ging de zomerhit van start op RTL 4 en bleek direct dat Nederland massaal zit te wachten op de dateavonturen van B&B-eigenaren. Op maandag 17 juli maken de kijkers kennis met de laatste kandidaat Martijn.

Bekijk hier de deelnemers van B&B vol liefde 2023

Jan en Olof strijden om hart Marian
In deze aflevering voelt Babette in Spanje dat de interesse van Joy toch maar van één kant komt. Marian is geliefd bij haar mannen, haar dates Jan en Olof doen er in Portugal alles aan om indruk te maken op deze dame. De handige Paul stort zich op een hobbelpaard om indruk te maken op Debbie. En daarbij komt in Thailand de laatste B&B eigenaar in beeld die zijn liefdesavontuur start: Martijn.

Wie vindt de liefde?
B&B vol liefde volgt de zoektocht naar de liefde van diverse Nederlandse bed and breakfast-eigenaren die in het buitenland vertoeven. Ze zoeken een nieuwe partner en dat is over de grens niet altijd even makkelijk, daarbij hebben ze ook een bedrijf te runnen. Daarom krijgen ze dates op bezoek om te ontdekken of het klikt en of ze wellicht de liefde vinden bij elkaar. Al kunnen meerdere singles bij elkaar ook zorgen voor drama en ongemakkelijk momenten.

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's