De komkommertijd is nu echt gaande en zowel op tv als op de streamingdiensten is er weinig te beleven. Toch hebben we weer een fiks aantal kijktips kunnen verzamelen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in augustus 2023.

10 kijktips van Gids.tv

Untold: Jake Paul the Problem Child (1 augustus)

Netflix (docufilm)

Bron: Netflix
Is Jake Paul, 26 jaar oud, de nieuwe redder van de bokswereld of gewoonweg een waanzinnige promotor? In 2013 veroverden Jake en zijn oudere broer Logan de sociale media met grappen en grollen die ze eerst op Vine plaatsten en daarna op een YouTube-kanaal dat miljoenen keren werd bekeken. Toen Jake's controverses in het echte leven bijna zijn carrière ruïneerden, kreeg hij een tweede kans als bokser die sceptici schokte toen hij de ene na de andere tegenstander knock-out sloeg. Lees hier waar je vanaf 1 augustus Untold: Jake Paul the Problem Child kunt kijken.

The Lincoln Lawyer, S2 (3 augustus)

Netflix (serie, deel 2)

Manuel Garcia-Rulfo in 'The Lincoln Lawyer'. Bron: Netflix
Het gaat na lange tijd weer goed met advocaat Mickey Haller. Na twee jaar verkeerde wegen bewandelen is Haller terug in de rechtszaal. Bekijk hier waar je The Lincoln Lawyer kunt streamen.

Lees ook onze eerste indruk recensie van The Lincoln Lawyer seizoen 2.

Heartstopper, S2 (3 augustus)

Netflix (serie, bingen)

Joe Locke en Kit Connor in 'Heartstopper' seizoen 2. Bron: Netflix
Tieners Charlie en Nick ontdekken dat hun onwaarschijnlijke vriendschap misschien iets meer is terwijl ze door school en jonge liefde navigeren. Met examens in het verschiet, een schoolreis naar Parijs en een schoolbal om te plannen, heeft de bende veel te regelen terwijl ze door de volgende fases van het leven, de liefde en vriendschap reizen. Bekijk hier waar je Heartstopper kunt streamen.

Painkiller (10 augustus)

Netflix (serie, bingen)

Matthew Broderick, John Rothman en Sam Anderson in 'Painkillers'. Bron: Netflix
Richard Sackler komt uit een miljardairsfamilie die Purdue Pharma leidt. Het bedrijf heeft met de productie en uitgave van Oxycontin, een sterke pijnstiller, veel succes geboekt nadat het de belangrijkste opioïde in het land wordt. Vanwege het verslavende effect van de pijnstiller ontstaat er een opioïdencrisis in Amerika. Bekijk hier waar je vanaf 10 augustus Painkiller kunt streamen.

Heart of Stone (11 augustus)

Netflix (film)

Gal Gadot in 'Heart of Stone'. Bron: Netflix
Rachel Stone is een inlichtingenagent én de enige vrouw die tussen haar machtige, wereldwijde vredeshandhavingsorganisatie en het verlies van haar meest waardevolle - en gevaarlijke - bezit staat. Lees hier waar je vanaf 11 augustus Heart of Stone kunt kijken.

Ballers, S1-5 (15 augustus)

Netflix (serie, bingen)

Bron: HBO
De serie Ballers draait rond de levens van een groepje footballspelers, zowel vergane glories als huidige helden. Dwayne Johnson vertolkt de rol van Spencer Strasmore, een op rust gestelde speler. Bekijk hier waar je Ballers kunt kijken.

El Elegido [The Chosen One] (16 augustus)

Netflix (serie, bingen)

Na een bizar ongeluk te hebben overleefd, ontdekt een twaalfjarige jongen dat hij op aarde is teruggekeerd als Jezus Christus. Hij kan water in wijn veranderen, kreupelen laten lopen... hij kan zelfs doden opwekken. Hoe zal hij omgaan met zijn lot en de wereld door een conflict leiden dat al duizenden jaren in de maak is? Bekijk hier waar je vanaf 16 augustus The Chosen One kunt streamen.

The Upshaws, S4 (17 augustus)

Netflix (serie, bingen)

Elke aflevering laat weer andere problemen zien waar de familie mee om moet leren gaan, terwijl ze proberen iedereen bij elkaar te houden en een liefdevol gezin te blijven. Bekijk hier waar je The Upshaws kunt streamen.

Riverdale, S7 (24 augustus)

Netflix (serie, finale)

De serie volgt het leven van Archie Andrews (K.J. Apa) in het stadje Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat het stadje uitstraalt. Bekijk hier waar je Riverdale kunt streamen.

One Piece (31 augustus)

Netflix (serie, bingen)

Bron: Netflix
Meedogenloze moordende piraten heersen over de zeeën, en alleen de sterkste hebben de kans om aanspraak te maken op de mythische schat die bekend staat als 'One Piece' die werd achtergelaten door de grootste piraat van allemaal, Gol D. Roger. Jaren na de dood van Roger droomt een jonge jongen met de naam Monkey D. Luffy ervan zijn eigen bemanning groot te brengen, One Piece te vinden en zichzelf uit te roepen tot piratenkoning. Bekijk hier waar je vanaf 31 augustus One Piece kunt streamen.

Verder op Netflix

Ook de vier andere delen uit de Twilight Saga zijn vanaf 1 augustus te zien op Netflix.