Netflix Top 10: Despicable Me-films allemaal in top-10, One Day beste serie

Netflix Top 10: Despicable Me-films allemaal in top-10, One Day beste serie
Deze films en series zijn het populairst op de streamingdienst

Film :

Elke week is het weer raak: Netflix komt met nieuwe titels die de top-10 van de streamingdienst gaan proberen te bestormen. Gids.tv houdt elke week de top-10 van de streamingdienst in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Films op Netflix

1. Lover, Stalker, Killer (NIEUW)

Gids.tv: ★★★

In 2012 had automonteur Dave net een langdurige relatie achter de rug en wilde graag zijn romantische leven weer oppakken. Online ontmoette hij Liz en Cari verscheen in zijn leven toen haar auto gemaakt moest worden. De alleenstaande moeders met winnende karakters hielpen hem op verschillende manieren uit zijn schulp te komen. Zijn tweede kans op romantiek draaide echter uit op een verwrongen driehoeksverhouding vol intimidatie, digitaal bedrog en moord die in deze documentaire besproken wordt. Lees hier waar je Lover, Stalker, Killer kunt kijken.

Lees ook onze review van Lover, Stalker, Killer.

2. Despicable Me 3 (NIEUW)

Gids.tv: ★★½

Gru en de Minions in 'Despicable Me 3'. Bron: Illumination
Nadat Gru wordt ontslagen bij de Anti-Schurken Vereniging omdat hij Balthazar Bratt heeft laten ontsnappen krijgt Gru last van een hevige identiteitscrisis. Tot er op een dag een mysterieuze vreemdeling voor de deur staat om hem te vertellen dat hij een tweelingbroer heeft. Een broer die er alles voor over heeft om net zo een verschrikkelijke superschurk te worden als zijn tweelingbroer. Gru zal opnieuw ontdekken hoe goed het voelt om slecht te zijn. Lees ook waar je Despicable Me 3 kunt kijken.

3. Prisoners Daughter (-1)

Gids.tv: ★★★

Acteur Christopher Convery en Kate Beckinsale in de film 'Prisoner's Daughter'
Het verhaal gaat over Max. Als hij de diagnose terminale kanker krijgt, wordt Max na twaalf jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij heeft nog maar één grote wens: zich verzoenen met zijn dochter Maxine en zijn kleinzoon die hij nog nooit heeft ontmoet. Lees ook waar je Prisoner's Daughter kunt kijken.

Lees ook onze review van Prisoners Daughter.

4. Minions (NIEUW) In dit avontuur waarin drie gele minions worden gerekruteerd door de vrouwelijke superschurk Sandra Overkill, vertolkt door Sandra Bullock. Het verhaal van de Minions begint in de verste prehistorie, wanneer gele ééncellige organismen zich evolueren tot verachtelijke creaturen die de meest duistere en kwaadaardige meesters gaan dienen: van de Tyrannosaurus Rex tot Napoleon Bonaparte (★★). Kijk ook de trailer.
5. Despicable Me 2 (NIEUW) Superschurk Gru is terug. Hij heeft een leven vol misdaad achter zich gelaten om voor zijn drie dochters te zorgen. De zaken nemen een onverwachte wending wanneer hij wordt benaderd door een supergeheime organisatie die wereldwijd schurken opspoort. Samen met zijn nieuwe partner Lucy Wilde beginnen Gru en de Minions aan een onvoorspelbaar en onvergetelijk avontuur (★★★). Bekijk ook de trailer.
6. The Devil Wears Prada (NIEUW) De New Yorkse Andrea Sachs is een net afgestudeerde journaliste die een kans ruikt wanneer ze op gesprek mag komen bij het ultrahippe modemagazine Runway. Het schrijven van diepgravende interviews en spraakmakende artikelen zit er voorlopig nog niet in, want de studentikoze Andrea krijgt een baantje aangeboden als assistente van hoofdredactrice Miranda Priestley (★★★★½). Kijk ook de trailer.
7. Despicable Me (NIEUW) Het is het verhaal van Gru, die heerlijk geniet van alles wat slecht is. Dit keer heeft hij het duivelse plan om de maan stelen. Hij verslaat iedereen die hem in de weg zit met zijn wapenverzameling van krimp- en vriesstralen en zijn gevechtsklare land- en luchtvoertuigen. Maar dan ontmoet hij op een dag drie kleine eigenwijze weesmeisjes die naar hem kijken en iets in hem zien wat nog nooit iemand heeft gezien: een mogelijke papa. ’s Werelds grootste schurk heeft zojuist zijn grootste uitdaging gevonden: drie kleine meisjes die Margo, Edith en Agnes heten (★★★★). Kijk ook de trailer.
8. Farang (+2) Het verhaal gaat over Sam. Hij is een voorbeeldige gevangene. Enkele maanden voor zijn vrijlating uit de gevangenis bereidt hij zich ijverig voor op zijn reïntegratie. Tijdens een verlof haalt zijn verleden hem in en door een ongeluk heeft hij maar één keuze: ontsnappen. Vijf jaar later bouwde hij zijn leven weer op in Thailand, waar een droom uitkomt. Een gezin stichten. Kijk ook de trailer.
9. The Greatest Night In Pop (-8) Op 25 januari 1985 verzamelden tientallen van de grootste namen in de muziekwereld zich in een studio in Los Angeles. Ze namen vervolgens een lied op ten bate van Afrikaanse hongersnoodhulp dat de wereldwijde popgeschiedenis zou veranderen. Deze documentaire toont de enorme onderneming om 's werelds grootste supergroep samen te stellen in een wereld vóór mobiele telefoons en e-mail. Lees ook onze review (★★★½).
10. Orion and the Dark (-7) Het verhaal gaat over Orion. Deze jongen oogt als een doorsnee basisschoolkind: verlegen, bescheiden en verliefd. Maar onder zijn schijnbaar normale uiterlijk is Orion een bal van puberale angst, volledig verteerd door irrationele angsten voor bijen, honden, de oceaan en gevaarlijke clowns. Elke nacht wordt hij echter met zijn grootste angst geconfronteerd: de duisternis. Lees ook onze review (★★★★½).

Series op Netflix

1. One Day (NIEUW)

Gids.tv: ★★★★

Ambika Mod, Leo Woodall in 'One Day'. Bron: Netflix
Hoewel de universiteit ten einde loopt, spreken de twee studenten die dag voor het eerst elkaar en gaan de volgende ochtend hun eigen weg. Waar zullen ze het volgende jaar op deze ene gewone dag zijn, en het jaar daarna, en elk jaar dat daarop volgt? In elke aflevering zijn Dex en Em op deze ene specifieke datum een jaar ouder terwijl ze groeien en veranderen, samen en uit elkaar gaan, en vreugde en liefdesverdriet ervaren. Lees hier waar je One Day kunt streamen.

Lees ook onze review van One Day.

2. Griselda (-1)

Gids.tv: ★★★

Sofia Vergara als Griselda Blanco in 'Griselda'. Bron: Netflix
Een serie geïnspireerd op het leven van de slimme en ambitieuze Griselda Blanco, die een van de meest winstgevende kartels uit de geschiedenis oprichtte. Met een dodelijke combinatie van onverwachte wreedheid en charme wist Blanco in het Miami van de jaren 70-80 moeiteloos te balanceren tussen zakelijke belangen en familiezaken, wat haar de bijnaam "The Godmother" opleverde. Lees hier waar je Griselda kunt streamen.

Lees hier onze review van Griselda.

3. Fool Me Once (–)

Gids.tv: ★★★½

Michelle Keegan als Maya Stern in 'Harlan Cohen's Fool Me Once'.
De serie gaat over Maya Stern die de brute moord op haar man Joe probeert te verwerken. Wanneer Maya een nanny-cam installeert, schrikt ze zich kapot als ineens haar man in beeld staat. Detective Sergeant Sami Kierce leidt het moordonderzoek naar Joe's dood en heeft het ook nog eens moeilijk met zijn eigen geheimen. Ondertussen proberen Maya's nichtje en neefje meer te weten te komen over de moord op hun moeder die enkele maanden eerder plaatsvond. Zouden de moorden met elkaar te maken hebben? Lees hier waar je Fool Me Once kunt streamen.

Lees ook onze review van Fool Me Once.

4. Alexander: The Making of a God (-1) Alexander III van Macedonië, beter bekend als Alexander de Grote, begon in de vierde eeuw voor Christus als koning van de oude Griekste stad Macedon, in het hedendaagse Macedonië. Hij wordt over het algemeen beschouwd als een van de grootste en meest succesvolle militaire commandanten uit de geschiedenis. De docuserie onderzoekt de opkomst van Alexander als verbannen jongeman en zijn obsessie met het verslaan van de machtige Perzische keizer Darius, wat hem ertoe bracht de bekende wereld in iets minder dan zes jaar te veroveren. Lees ook onze review (★½).
5. American Nightmare (-1) In maart 2015 belt een man 112 en vertelt dat in de afgelopen nacht zijn vriendin is ontvoerd. Het koppel woont samen in Vallejo Californië. De politie ondervraagt hem en vindt dat hij een ongeloofwaardig verhaal opdist. De agent verdenkt hem er in eerste instantie van de ontvoering in scène gezet te hebben. Totdat na twee dagen zijn vriendin ineens weer opduikt. Nu worden de rollen omgedraaid en is zij de verdachte van een geënsceneerde ontvoering. Lees ook onze review (★★★½).
6. Raël: The Alien Phrophet (NIEUW) Halverwege de jaren 70 richtte de Franse journalist Claude Vorilhon een religieuze beweging op, nadat hij een buitenaards wezen had ontmoet. Volgens de alien is het leven op aarde niet spontaan ontstaan, maar door de zogenaamde Elohim gecreëerd in een laboratorium, en Vorilhon moest zijn volgelingen eerbied en liefde voor hun scheppers bijbrengen. Lees ook onze review (★★½)
7. Baby Bandito (NIEUW) In 2014 vond in Chili de overval van de eeuw plaats, een gebeurtenis die Kevin Tapia inspireert. Deze charismatische skater besluit het plan van een bende gevaarlijke dieven over te nemen om zeven miljoen dollar te stelen van het vliegveld. Zijn doel is om zijn vriendin Genesis een beter leven te bieden. Kevin krijgt steun van Pantera, Mística en Panda, die zich bij het avontuur voegen (★★½). Kijk ook de trailer.
8. House (TERUG) House, M.D. volgt de praktijken van dokter Gregory House, een briljante, maar verbitterde arts. Hij drijft zijn team van jonge dokters tot het uiterste om achter de oorzaken van een patiënt z'n ziekte te komen, zet zijn vriendschap met collega Wilson regelmatig op het spel en drijft zijn baas Cuddy tot wanhoop. Maar aan het eind van de dag redt hij meestal het leven van een patiënt die anderen opgegeven zouden hebben (★★★★). Kijk ook de trailer
9. Harlan Coben's Safe (-3) Nadat zijn tienerdochter verdwijnt, ontdekt een chirurg, die weduwnaar is en in een rijke buurt woont, duistere geheimen over de mensen die hem na staan. De politie stelt een onderzoek in, maar Tom is geen man die stil blijft zitten. Hij besluit om zelf op zoek te gaan naar zijn dochter en moet gaan bepalen hoe ver hij wil gaan om zijn familie te beschermen (★★★½). Kijk ook de trailer.
10. Berlín (-1) Het verhaal van La Casa de Papel-teamlid Andrés de Fonollosa, beter bekend onder zijn codenaam Berlín. In deze serie verzamelt zich een andere bende om hem heen: Keila, een elektronicaspecialiste; Damián, Berlins vertrouweling en professor in de filantropie; de wat instabiele Cameron; de toegewijde Roi; en Bruce, een meedogenloze actieman. Deze bende beraamt en voert grote overvallen als op banken uit. Lees ook onze review (★★★★).

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV