Rico Verhoeven en Jelke van Houten in Race tegen de Klok op SBS6

Rico Verhoeven en Jelke van Houten in Race tegen de Klok op SBS6
Ook André Hazes scheurt voor het goede doel

Nieuws :

Het nieuwe SBS6-programma Race tegen de Klok, waarin bekendheden een zware route afleggen en geld verdienen voor een goed doel, heeft zijn gastenlijst bekendgemaakt. Onder meer Rico Verhoeven, Jelka van Houten en André Hazes moeten er eind augustus aan geloven.

BN'ers in de auto
In Race tegen de Klok kruipen de BN'ers samen met twee anderen - familieleden, vrienden en andere BN'ers - achter het stuur. Ze trotseren spannende en avontuurlijke rally's, doen onderweg opdrachten en hoe sneller ze hun eindbestemming halen, hoe meer geld ze ophalen voor een goed doel. Lees hier meer over Race tegen de Klok.

Rico, André en Jelka
SBS6 beschrijft het programma zelf als spannend, avontuurlijk en ruig. "Zo haalt Rico Verhoeven halsbrekende toeren uit op de gevaarlijke wegen van Kenia, verdwaalt Jelka van Houten in het mysterieuze Japan waar niemand Engels spreekt en beleeft André Hazes angstige momenten in het ruige Schotland." De zender start in dezelfde periode met meer nieuwe tv-programma's. Lees hier over Drone Masters en hier over Golden Boys.

Race tegen de Klok is vanaf woensdag 22 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rico Verhoeven en Jelke van Houten in Race tegen de Klok op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV