Henry Cavill hangt Superman cape aan de wilgen}

Henry Cavill hangt Superman cape aan de wilgen
Wie wordt de nieuwe Supes?

Nieuws :

Henry Cavill, die de rol van Superman op zich nam in de drie DCEU films Man of Steel, Justice League en Batman v Superman, stopt er mee. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Frisse wind nodig voor Superman
Eerder deze week kwam het nieuws dat Henry Cavill zijn cape aan de wilgen hangt. De Engelse acteur mocht de welbekende superheld in drie films spelen, maar daar gaat het volgens menig bron bij blijven. Filmmaatschappij Warner Bros wil een andere wind laten waaien door hun superheldenfilms. Daarom krijgen we een volgens verschillende (kleine) bronnen een bijzondere nieuwe Superman.

Killmonger als Superman
Hoewel Warner Bros in de toekomst andere karakters uit het DC universum een kans wil geven, vinden ze een Superman nog steeds nodig. Daardoor ontstaat de vraag: wie gaat Henry Cavill vervangen? Geruchten gaan dat Michael B. Jordan (Black Panther) een grote kanshebber is om de rol over te nemen.

Internet denkt er anders over
Of Michael B. Jordan daadwerkelijk de overstap gaat maken van Marvel naar DC is natuurlijk nog onbekend. Misschien een goede opvolger, maar internet heeft iemand anders in gedachten. Nicolas Cage zou ooit Superman spelen. Sommigen zien hem graag in de rol. Anderen denken aan Oscar Isaac (The Last Jedi) en zelfs Jon Hamm wordt geroepen (ook al staat hij ook op de radar voor Batman, als vervanger van Ben Affleck)

Als er meer nieuws is over de nieuwe film of opvolger van Superman, lees je dat hier! Lees hier ook al onze filmrecensie op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Henry Cavill hangt Superman cape aan de wilgen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV