Top 5 van films met thema Water

Top 5 van films met thema Water
Aquaman, The Shape of Water en meer

Kijktip :

Donderdag 13 december gaat de langverwachte DC Comics en Warner Bros. superheldenepos Aquaman in première in de Nederlandse bioscopen. Naast de spierballen van Jason Momoa is er ook heel veel water te zien in deze film. Daarom heeft Gids.tv een top 5 van beste films opgesteld, waar water de hoofdrol speelt.

Gids.tv kijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecencies.

1. Aquaman (2018)
Het is nog eventjes afwachten, maar de eerste recensies zijn hoopgevend. Een weergaloze achtbaanrit in een fantastische onderwaterwereld met als stralend middelpunt de superheld Aquaman, met Jason Momoa in de hoofdrol. Bekijk hier de trailer van Aquaman.

2. The Abyss (1989)
Baanbrekende onderwaterfilm met, voor eind jaren tachtig, hele bijzondere special effects. Met topregisseur James Cameron (Avatar) aan het roer, en aan bloedstollende spanning en actie geen gebrek. Lees hier meer over de film The Abyss.

3. The Shape of Water (2017)
De grote Oscarwinnaar van 2017. Schoonmaakster wordt verliefd op een onderwatermonster. Absoluut een vreemde film. Maar door de fantastisch sfeer en setting een absolute winnaar in het genre. Bekijk hier de trailer van de film The Shape of Water.

4. Waterworld (1995)
Astronomische productiekosten, nachtmerrieachtige logistieke problemen, ongelukken op het draaiplatform en een uitgeputte technische ploeg. Dat waren de geluiden over de filmset van deze film. Water en actie met Kevin Costner in de hoofrol. Bekijk hier de trailer van de film Waterworld.

5. The Meg (2018)
Deze onderwaterfilm, met Jason Statham in hoofdrol, werd door critici met de grond gelijk gemaakt. Het bioscooppubliek heeft toch genoten van deze 23 meter lange haai, en werd een dikke hit. Lees hier meer over de film The Meg.

Nog meer top 5 lijstjes op Gids.tv? Bekijk hier de top 5 met dieren in de hoofdrol. Of deze top 5 met de maan als thema. En bekijk hier de top 10 van de nieuwe bioscoopfilms in december 2018.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 5 van films met thema Water of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier