Netflix-filmrecensie: The Dirt

Netflix-filmrecensie: The Dirt
Glamrockband Mötley Crüe: seks, drugs en rock 'n' roll

Kijktip :

Sinds 22 maart 2019 is de nieuwe film The Dirt te zien op Netflix. Deze film volgt het waargebeurde verhaal van de legendarische glamrockband Mötley Crüe. Laat alles los wat fatsoenlijk is, en stort je in een wereld vol seks, drugs en rock 'n' roll! Lees hier de Netflix-filmrecensie van The Dirt.

Benieuwd naar de allernieuwste filmrecensies? Die lees hier.

Ozzy Osbourne tot Heather Locklear
Het verhaal van de meest hysterische rockband van de jaren tachtig? Mötley Crüe, zonder enige twijfel. Met bassist Nikki Sixx en drummer Tommy Lee (ja, die van Pamela Anderson) als boegbeelden was de band de verpersoonlijking van seks, drugs en rock 'n' roll. Ze verbouwden hotelkamers, sloegen de ene na de andere mooie vrouw aan de haak en hun glamrock-optredens vol vuurwerk en eyeliners plus dito afterparty’s waren berucht.

Douglas Booth, Iwan Rheon, Daniel Webber en Machine Gun Kelly in de film The Dirt

Beoordeling van Gids.tv
Zet je schrap voor dit waargebeurde verhaal over de ruigste rockband van de jaren tachtig. Van de opkomst van Mötley Crüe tot de vele dieptepunten, zoals een dodelijk auto-ongeluk, excessief drugsgebruik en familieproblemen. Ordinaire maar zeer grappige situaties passeren de revue met deze vier bij vlagen krankzinnige mannen die hun sterrenstatus en -stof duidelijk door hun neus snuiven. Vermakelijk is het zeker, want hoe gek kan het worden in een wereld vol groupies, heel veel seks en nog meer drugs. Bizar verhaal waar gelukkig ook ruimte overblijft voor persoonlijk drama. Een aangename wegkijker met een steekje los.

Cast
Naast Douglas Booth (Mary Shelley) en Iwan Rheon (Game of Thrones) zijn ook Daniel Webber (The Punisher) en Machine Gun Kelly (Bird Box) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jeff Tremaine (Jackass: The Movie).

The Dirt is vanaf 22 maart 2019 te zien op Netflix. Genre: Biografie, Muziek, Drama. Tijdsduur: 108 minuten. IMDb-score 7,1. Lees hier meer over de film The Dirt.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Netflix-filmrecensie: The Dirt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV