Gouden Televizier-Ring introduceert publieksprijs voor beste online-videoserie

Gouden Televizier-Ring introduceert publieksprijs voor beste online-videoserie
Nikkie Tutorials is ambassadeur voor nieuwe award

Nieuws :

De Gouden Televizier-Ring Verkiezing wordt uitgebreid met de uitreiking van een nieuwe prijs. Er komt namelijk een Televizier-Ster voor de beste Online-videoserie, en Nikkie Tutorials is ambassadeur van de award.

Zo kun je stemmen
Tot nu toe worden voornamelijk prijzen uitgereikt aan de beste televisieprogramma’s en tv-persoonlijkheden. Maar volgens Televizier is ‘video niet meer weg te denken uit de media én uit het leven van veel Nederlanders’. Er kan nu al via de speciale Televizier-site gestemd worden op het beste online programma. De startlijst is samengesteld door een vakjury.

Nikkie Tutorials blij met award
Niemand minder dan Nikkie de Jager is ambassadeur van de nieuwe prijs. Nikkie, die als Nikkie Tutorials online meer dan 12 miljoen volgers heeft, vindt het goed dat deze nieuwe award er komt. “Ik ben heel blij dat content creators in Nederland met deze prijs erkenning krijgen voor datgene waar ze zo hard aan werken en waar zo veel kijkers plezier aan beleven”, laat de influencer weten via de site van Televizier.

Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt plaats in oktober.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gouden Televizier-Ring introduceert publieksprijs voor beste online-videoserie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV