Douwe Bob komt op bezoek in Ilse's veranda

Douwe Bob komt op bezoek in Ilse's veranda
Singer/songwriter reist naar Nashville

Kijktip :

Deze zomer wordt het programma Ilse's veranda herhaald op NPO 1. In de aflevering van vrijdag 28 juni komt singer/songwriter naar de veranda van Ilse DeLange in Nashville, Tennessee. Een open gesprek en fraaie countryduetten zijn het gevolg.

Countrylegendes
Wie naar de muziek van Douwe Bob luistert, hoort duidelijk invloeden van oude countrymuziek terug. De Nederlandse zanger is dan ook een groot fan van enkele grote countrylegendes, zoals Hank Williams en Johnny Cash. Zij zongen met grote regelmaat over moord, het leven in de gevangenis en het plegen van overvallen.

Bijzonder optreden?
Douwe Bob verkent samen met DeLange verschillende aspecten van countrymuziek, wat hen op bijzondere plekken brengt. Ze bezoeken onder meer The Cabin, de opnamestudio van Johnny Cash, waar ze ook diens zoon ontmoeten. Als ultieme afsluiter wil Douwe graag, net als zijn grote held Johnny Cash, optreden in een gevangenis. Gaat dit lukken?

Ilse's veranda is elke vrijdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Ilse's veranda terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Douwe Bob komt op bezoek in Ilse's veranda of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier