Vandaag op tv: WK-finale VS - Nederland, slot Café Hendriks & Genee

Vandaag op tv: WK-finale VS - Nederland, slot Café Hendriks & Genee
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 7 juli

Kijktip :

Vanmiddag staat er een historische voetbalwedstrijd op het programma, want de Nederlandse dames staan in de WK-finale. Hierover zal later op de avond ongetwijfeld worden nagepraat bij Café Hendriks & Genee. Maar ook voor de kijkers die niet van voetbal houden zijn er genoeg mooie programma’s op tv te zien vandaag. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 7 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: WK-finale Verenigde Staten - Nederland

NPO 1
NPO 1
17:00 uur

Vanmiddag om 17.00 uur is het tijd voor de grote finale van het WK Damesvoetbal in Frankrijk. Onze eigen Oranje Leeuwinnen hebben het tot de eindstrijd geschopt op het internationale toernooi en nemen het op tegen de Verenigde Staten. Nog niet eerder wisten Nederlandse dames zo ver te komen op een WK, het is de grote vraag of ze ook de winst in de wacht kunnen slepen.

Muziek: Opera Sing Along

NPO 2
NPO 2
19:15 uur

Wie niet alleen houdt van naar een concert kijken maar graag daadwerkelijk meezingt, is De Opera Sing Along een goede tip. Het is een meezingprogramma waarin verschillende operahits voorbij komen. Denk hierbij aan optredens van onder meer Laetitia Gerards, Bernadeta Astari en Shirma Rouse. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door het symfonieorkest Philharmonie Zuid-Nederland en het Brabant Koor. Er worden bijvoorbeeld bekende nummers als Libiamo van Verdi, een Carmen-medley en liedjes uit West Side Story gespeeld.


Slot: 3 Op Reis

NPO 3
NPO 3
19:40 uur

In de laatste aflevering van dit seizoen van 3 op Reis eindigt Geraldine haar reis in Noorwegen. Ze bezoekt de eilandengroep de Lofoten en duikt in ijskoude arctische golven. Ook laat Nienke het laatste deel zien van haar reis in Australië, ze ontdekt de laatste ongerepte wildernis van Tasmanië. Haar gids neemt Nienke mee naar Mount Field National Park en ze doen een kajaktocht op Lake Pedder.


Start: Helden van de wildernis

Eén
Eén
20:00 uur

Het tweede seizoen van het Nederlandse programma Helden Van De Wildernis wordt vanaf vanavond uitgezonden op de Vlaamse zender Eén. Art Rooijakkers bezoekt de mooiste natuurgebieden over de hele wereld. Hij brengt bezoeken aan bijzondere mensen die hun leven opofferen in de meest afgelegen gebieden om zich in te zetten voor de natuur en wildleven. Deze aflevering staat in het teken van de 26-jarige Nederlander Daan Smit, die al jaren in een safaritent op de savanne van Zambia bivakkeert voor zijn grote liefde voor leeuwen.

Op welk kanaal België Eén bij jouw tv-aanbieder is te zien, vind je op gids.tv/3715/kanaal-belgie-een.Slot: Café Hendriks & Genee met Johan Derksen en Angela de Jong

Veronica
Veronica
22:00 uur

Vandaag wordt de zesde en laatste aflevering van Café Hendriks & Genee uitgezonden. Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door met hun gasten. Vanavond komen er twee bijzondere mensen de presentatoren gezelschap houden, Johan Derksen en Angela de Jong zijn te gast om te praten over het afgelopen tv-seizoen. Beiden hebben eerder al flink wat kritiek geuit op de talkshow, dus er is genoeg gespreksstof om het eerste seizoen mee af te sluiten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vandaag op tv: WK-finale VS - Nederland, slot Café Hendriks & Genee of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV