Laatste aflevering Floortje naar het einde van de wereld: in de Thaise jungle

Laatste aflevering Floortje naar het einde van de wereld: in de Thaise jungle
Floortje Dessing bezoekt bijzondere plekken

Kijktip :

De reeks herhalingen van het populaire reisprogramma Floortje naar het einde van de wereld eindigt op zaterdag 13 juli met een bezoek aan de Thaise jungle. Zelfs in het hartje van de rimboe zijn er mensen die een bestaan proberen op te bouwen.

Amerikaanse
In de jungle leven niet alleen inheemse Thai. Er is zelfs een relatief jonge Amerikaanse te vinden: de 32-jarige Cara Boccieri. Zij vertelt dat ze als kind al droomde van een leven in de jungle, waar ze volledig op zichzelf aangewezen zou zijn en zonder materiële bezittingen zou leven. Die droom lijkt nu uitgekomen te zijn.

Birma
Boccieri woont in het verre noorden van Thailand, op de grens met Myanmar (het voormalige Birma). In Myanmar heerst al jaren een burgeroorlog, waardoor bijna een half miljoen inwoners sinds 1980 de grens met Thailand over zijn gevlucht. Boccieri probeert zich, vanuit haar kleine hutje van bamboe, in te zetten voor de vele Birmese vluchtelingen die bij haar in de buurt wonen.

De laatste aflevering van Floortje naar het einde van de wereld is op zaterdag 13 juli om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Floortje naar het einde van de wereld terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Floortje naar het einde van de wereld: in de Thaise jungle of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier