Vanavond op tv: PSV - FC Basel (voorronde Champions League), start Ellie op patrouille en meer

Vanavond op tv: PSV - FC Basel (voorronde Champions League), start Ellie op patrouille en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 23 juli

Kijktip :

Vanavond wordt het nieuwe voetbalseizoen echt afgetrapt met de wedstrijd PSV - FC Basel, in de tweede voorronde van de Champions League. Ook voor de niet-voetballiefhebbers is er echter genoeg interessants op televisie. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 23 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: PSV - FC Basel (voorronde Champions League)

Veronica
Veronica
20:00 uur

Vanavond gaat het echt beginnen. Dan staat de wedstrijd tussen PSV en FC Basel op het programma, in de tweede voorronde van de Champions League. PSV zal als nummer twee van de Eredivisie drie voorrondes moeten overleven om zich te plaatsen voor de Champions League. De eerste horde is FC Basel, de runner-up in de Zwitserse competitie. Hoe staat PSV ervoor nu ze belangrijke spelers als Luuk de Jong, Angeliño en Daniel Schwaab zijn kwijtgeraakt?


Herhalingen: Ellie op patrouille

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

NPO 1 herhaalt vanaf vanavond het tweede seizoen van Ellie op patrouille, waarin voormalig politieagente Ellie Lust op bezoek gaat bij verschillende politiekorpsen in het buitenland. Deze korpsen zijn belast met een bijzondere taak, van het in goede banen leiden van de Argentijnse voetbalderby tussen River Plate en Boca Juniors tot het voorkomen van rokende tieners in Zuid-Korea. In de eerste aflevering gaat Ellie naar El Salvador, dat zucht onder het bendegeweld.


Docu: Apocalypse: The Second World War

National Geographic
National Geographic
21:00 uur

National Geographic zendt vanaf vanavond de zesdelige documentaireserie Apocalypse: The Second World War uit. Het is een indrukwekkende terugblik op de Tweede Wereldoorlog, want zo zag je die nog nooit. De documentaire bestaat uit nooit eerder vertoonde en ingekleurde filmbeelden van de strijd, gemaakt door journalisten, soldaten, verzetsstrijders en andere amateurfilmers. Ze geven een beeld van de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog.


Station 19: start seizoen 2

NET 5
NET 5
21:25 uur

Vanavond begint het tweede seizoen van Station 19. Vanaf 20.30 uur zie je de laatste aflevering van het eerste seizoen, waarna je direct door kunt met seizoen 2. In de dramaserie Station 19 volgen we een brandweerkorps uit Seattle, dat alles op alles zet om branden te blussen en mensen te redden. In de eerste aflevering van het tweede seizoen is te zien hoe het korps grote moeite heeft met een brand in een wolkenkrabber.


Start: Kees van der Spek ontmaskert

RTL 5
RTL 5
21:30 uur

RTL 5 herhaalt vanaf vanavond Kees van der Spek ontmaskert, het eerste programma van Kees van der Spek voor RTL sinds zijn vertrek bij SBS. De onverschrokken presentator trekt er opnieuw met zijn verborgen camera op uit om criminelen, zoals oplichters, afpersers en fraudeurs, aan de schandpaal te nagelen. Van der Spek doet een aantal spraakmakende onthullingen en zoekt de confrontatie met de oplichters. In de eerste aflevering bezoekt hij Vietnam.


Docu: Waco: Madman or Messiah

NPO 2
NPO 2
22:45 uur

Op de late avond is het eerste deel van de bizarre documentaire Waco: Madman or Messiah te zien op NPO 2. De docu schetst een beeld van de Amerikaanse sekteleider David Koresh (1959-1993). Hij riep zichzelf begin jaren negentig uit tot leider van de Branch Davidians, een religieuze sekte die zich vestigde op een ranch in Waco, Texas. Niemand wist wat daar gebeurde, tot de FBI besloot de ranch te bestormen - met fatale gevolgen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: PSV - FC Basel (voorronde Champions League), start Ellie op patrouille en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV