Vanavond op tv: verslag Canal Parade Amsterdam & Ik Vertrek

Vanavond op tv: verslag Canal Parade Amsterdam & Ik Vertrek
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 3 augustus

Kijktip :

Vandaag vindt de jaarlijkse Canal Parade plaats in Amsterdam. Op NPO3 is daar vanavond een verslag van te zien. Net5 begint met de misdaadserie The Rookie en in Ik Vertrek zien we een follow-up van het verhaal van de familie Trustfull en hun garage in Suriname. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 3 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: The Rookie

NET 5
NET 5
20:30 uur

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie The Rookie elke zaterdag vanaf 20:30 uur met dubbele afleveringen te zien op Net5.

Droom
De serie bestaat uit twintig afleveringen en gaat over John Nolan. Hij is 40 jaar en jaagt nu eindelijk zijn droom na om aan de slag te gaan als agent in Los Angeles.

Beginneling
Als de oudste beginneling krijgt hij heel wat te verduren en wordt hij niet altijd even serieus genomen door zijn oversten.


Ik Vertrek: follow-up garage in Suriname

NPO 1
NPO 1
20:30 uur

Deze week is een compilatie van de eerste uitzending en de follow-up van het verhaal van de familie Trustfull en hun garage in Suriname te zien in Ik Vertrek.

Droom
In 2012 verruilden Paul (45), Audrey (45), Chiavelli (16) en D'Angelo (4) Nederland voor het tropische Suriname. Paul kocht samen met zijn broer net buiten Paramaribo een stuk grond om hun droom te verwezenlijken: een eigen garagebedrijf.

Moerasland
Eenmaal aangekomen bleken de broers een stuk moerasland gekocht te hebben, en daarbij hadden ze van bouwen eigenlijk weinig verstand.

Goedlopende garage
Vijf jaar later staat er op de moerasgrond een goedlopende garage en heeft de familie het dik naar zijn zin in Suriname. Behalve Chiavelli, die heeft het dik naar haar zin in Nederland.


Nieuw: Bancroft

Canvas
Canvas
20:40 uur

Vanaf vanavond is de vierdelige Britse politieserie Bancroft te zien op Canvas. De serie gaat over de briljante vrouwelijke speurder Elizabeth Bancroft. Zij wordt ondanks zichzelf geconfronteerd met een duister geheim uit het verleden.

Afleveringen
De afleveringen zijn deze en volgende week zaterdag met dubbele afleveringen om 20:40 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas.

Bende
De briljante politie-inspecteur Elizabeth Bancroft leidt de zaak tegen de gewelddadige Kamara-bende. Ondertussen heeft inspecteur Katherine Stevens haar handen vol met de heropening van een onopgeloste moordzaak: in 1990 kreeg Laura Fraser 18 messteken bij een brutale overval bij haar thuis.

Geheimen
Tijdens hun onderzoek kruisen de paden van Elizabeth en Katherine. Katherine ontdekt dat er meer aan de hand is in de zaak-Fraser dan ze eerst vermoedt. Elizabeth heeft het lastig om enkele geheimen uit haar verleden verborgen te houden.


Verslag: Pride Amsterdam-Canal Parade 2019

NPO 3
NPO 3
22:00 uur

Een verslag van de Canal Parade op de Pride Amsterdam.

Roze
Amsterdam kleurt roze tijdens de 23ste editie van de Pride Amsterdam, met als hoogtepunt de wereldberoemde Canal Parade.

Reportage
Rik van de Westelaken en Ellie Lust bespreken de passerende boten en geven een kleurrijke reportage van één van Nederlands grootste evenementen.


Muziek: Het beste van... Pride songs

NPO 3
NPO 3
22:40 uur

Muziekprogramma waarin bekende Nederlanders de muziek bespreken die bepalend is geweest voor de acceptatie en emancipatie van LHTBI-ers.

BN'ers
Onder meer Maurice Wijnen, Frits Huffnagel, Samantha Steenwijk en Giel Beelen bespreken de belangrijkste Pride-anthems.

Artiesten
Alle klassiekers komen voorbij, maar is er ook aandacht voor artiesten die nu belangrijk zijn voor de LHTBI-community, zoals Troye Sivan.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: verslag Canal Parade Amsterdam & Ik Vertrek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV