Vanavond op tv: concert André Hazes in Ahoy, live verslag opening Uitmarkt en meer

Vanavond op tv: concert André Hazes in Ahoy, live verslag opening Uitmarkt en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 23 augustus

Kijktip :

Het is misschien ongewild, maar temidden van zijn relatieproblemen blijft André Hazes jr. in de aandacht staan. Vanavond zendt SBS 6 zijn concert in Ahoy van oktober 2018 uit. Verder is onder meer een live verslag van de opening van de Uitmarkt te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 23 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Concert: André Hazes Live in Ahoy 2018

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Op NPO 1 is een registratie van het concert van André Hazes, dat hij afgelopen oktober in Ahoy Rotterdam gaf, te zien. Zoals gezegd is er op dit moment veel aandacht voor zijn relatieproblemen, maar hij is natuurlijk in de eerste plaats bekend van zijn aanstekelijke Nederlandstalige muziek. Hazes zou in eerste instantie één concert geven, maar dat werden er al snel drie, waar hij hits als 'Leef!' en 'Wie kan mij vertellen...' live ten gehore bracht.


Sterren Muziekfeest op het Plein: Enschede

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

Als je niet genoeg kan krijgen van André Hazes jr. kun je ook nog terecht op NPO 1, waar het Sterren Muziekfeest op het plein vanuit Enschede te zien is. Ook daar treedt de zanger op, naast een groot aantal bekende Nederlandse zangers. Onder anderen Gerard Joling, Lee Towers, Frans Bauer en Jeroen van der Boom zorgen ervoor dat de Oude Markt in Enschede wordt omgeturnd tot de grootste openluchtkroeg van Nederland.


Live: Opening Uitmarkt 2019

NPO 2
NPO 2
21:10 uur

Vanaf het Museumplein in Amsterdam presenteert Eric Corton live het openingsprogramma van de Uitmarkt. Het evenement kenmerkt zich door een bijzondere mix van muziek, dans en cabaret. Dit jaar staan er weer een aantal opmerkelijke optredens op de planning, zoals een duet van Trijntje Oosterhuis met Vjeze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig en een voorproefje uit de David Bowie-musical Lazarus door zangeres Noortje Herlaar.


Nieuw: Bad Chad Customs

Discovery Channel
Discovery Channel
22:30 uur

De autoliefhebber kan vanavond terecht op Discovery Channel, waar het programma Bad Chad Customs van start gaat. Hierin is te zien hoe Chad Hiltz van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt: 'custom cars' maken. Hiltz creëert bijzondere auto's van schroot - en dat hoeft niet eens van oude auto's te komen. De creatieveling draait zijn hand niet om voor een auto gemaakt van bootonderdelen. In de eerste aflevering gaat hij aan de slag met een 39 Studebaker Commander.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: concert André Hazes in Ahoy, live verslag opening Uitmarkt en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV