Grenzeloos verliefd vanaf dinsdag weer te zien op Net 5

Grenzeloos verliefd vanaf dinsdag weer te zien op Net 5
Nederlanders gaan ver voor de liefde

Kijktip :

Grenzeloos verliefd is al zo'n tien jaar één van de meest kenmerkende Net 5-programma's. Vanaf morgen (dinsdag 24 september) is er weer een nieuw seizoen te zien, waarin sommige Nederlanders opnieuw héél ver gaan voor de liefde van hun leven.

Avontuur
Zes stellen vertellen het verhaal van hun opmerkelijke liefde, die de Nederlandse helft van het koppel naar exotische plekken heeft gebracht. We reizen namelijk naar bestemmingen als Australië, Ecuador, Griekenland, Tanzania, Turkije en Zuid-Afrika. In de eerste aflevering horen we hoe Kim tijdens een festival in de Zuid-Afrikaanse woestijn Patrick heeft ontmoet. Uiteindelijk blijkt dit veel meer te zijn dan een vluchtige vakantieflirt.

Grote stap
Als Kim en Patrick elkaar namelijk wat beter leren kennen, is Kim ervan overtuigt dat hij de ware voor haar is. Ze mag dan een droombaan en een prachtig appartement in Amsterdam hebben, Kim is bereid dat op te geven voor haar grote liefde. Patrick zit wel regelmatig in het buitenland voor zijn werk, maar dat is voor de dolverliefde Kim geen enkel obstakel.

Het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd is vanaf dinsdag 24 september wekelijks om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Grenzeloos verliefd vanaf dinsdag weer te zien op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen