Nieuw programma Cultuurshock begint maandag 14 oktober op SBS 6

Nieuw programma Cultuurshock begint maandag 14 oktober op SBS 6
Op bezoek bij de extreemste culturen ter wereld

Nieuws :

Elk land en elk volk heeft zijn eigen cultuur. Wij Nederlanders zijn praktisch, eerlijk, open en ja, soms wat luidruchtig. Al deze eigenschappen komen in het nieuwe programma Cultuurshock op hilarische wijze naar voren. Hierin gaan Nederlandse gezinnen een week lang op in één van de extreemste culturen ter wereld.

Heftig avontuur
En dat betekent geen luxe camping in Spanje of all-inclusive resort in Turkije, maar bikkelen in het ijskoude Siberië of toetreden tot een strenggelovige gemeenschap in Bolivia. Tijdens dit heftige avontuur drinken ze rendierenbloed, wonen ze op een begraafplaats of slapen ze tussen de kakkerlakken. Eén ding is zeker: makkelijk wordt het niet.

Bizarre plekken
Cultuurshock brengt verschillende gezinnen, zoals de Brabantse familie Wijtmans of de familie Damveld uit Apeldoorn, naar de meest bizarre plekken. Hoe gaat het er aan toe bij de indianen in de Braziliaanse jungle? Hoe is het om samen met 10.000 Filipino's samen te leven in een graftombe? Andere plekken van bestemming zijn, naast het eerder genoemde Siberië en Bolivia, onder meer Mongolië en Zambia.

Het nieuwe programma Cultuurshock is vanaf maandag 14 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Cultuurshock terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Cultuurshock begint maandag 14 oktober op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV