Nieuwe komische serie Harkum begint zondag op NPO 3

Nieuwe komische serie Harkum begint zondag op NPO 3
Wat moet je met 700 miljoen?

Kijktip :

Vanaf zondag 20 oktober is de nieuwe komische serie Harkum elke week te zien op NPO 3. Hierin belanden we in het fictieve dorpje Harkum, waar de stoffige en saaie ambtenaren de schrik van hun leven krijgen als ze opeens over een enorm vermogen beschikken.

Beurs
De burgemeester van Harkum, Tom Verweij (gespeeld door Bas Hoeflaak), ontdekt tot zijn verbazing dat er met gemeentegeld is gespeculeerd op de beurs - en dat zorgt voor een blinde paniek bij de burgervader. Het geld lijkt als sneeuw voor de zon te zijn verdwenen: hoe gaat hij dit verantwoorden? Verweij ziet ook zijn carrière voor zijn ogen verdwijnen. Maar dan blijkt het ongelooflijke te zijn gebeurd: er is 700 miljoen euro winst gemaakt.

The sky is the limit
Opeens is er van alles mogelijk in de gemeente, want burgemeester Verweij hoeft zich om geld geen zorgen meer te maken. Geen bezuinigingen op de koffiepads in de kantine, en het kerkkoor krijgt een dikke subsidie. Maar hoe lang blijft dit onopgemerkt bij de landelijke politiek? En is dat nieuwe motto, 'the sky is the limit', niet een beetje gevaarlijk, nu er een nieuw, megalomaan plan wordt opgezet?

Cast
Naast Bas Hoeflaak, die vooral bekend is van zijn rol in de serie Sluipschutters, zijn er nog tal van bekende acteurs te zien in Harkum. Zo geven onder anderen Jelka van Houten, Annet Malherbe, René van 't Hof en Leny Breederveld acte de présence in de comedyserie.

De nieuwe serie Harkum is vanaf zondag 20 oktober wekelijks om 21.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Harkum terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV