Spectaculaire nieuwe serie War of the Worlds begint zondag op Fox

Spectaculaire nieuwe serie War of the Worlds begint zondag op Fox
Gebaseerd op beroemd boek van H.G. Wells

Kijktip :

Het beroemde boek The War of the Worlds van H.G. Wells is al veelvuldig vertaald naar het grote en kleine scherm, maar Fox vond het tijd voor een nieuwe versie. De bloedstollende scifi-serie gaat zondagavond van start op de zender.

Klassieker
Het boek van Wells is uitgegroeid tot een klassieker en één van de beroemdste scifi-boeken aller tijden. Dat vroeg al snel om verschillende adaptaties. Orson Welles maakte in 1938 een beroemd hoorspel voor de radio, dat grote paniek zaaide in de Verenigde Staten. In 1953 verscheen er een uitstekende film van Byron Haskin, gevolgd door het prachtige muziekalbum van Jeff Wayne in 1978. Jongere mensen zullen zich de spektakelfilm van Steven Spielberg uit 2005 nog herinneren.

Buitenaardse aanval
Nu het verhaal al zo vaak verteld is, zal het bij de meesten wel bekend zijn. Voor degenen die geen idee hebben, volgt hier de plot in het kort: de mensheid wordt bijna helemaal uitgeroeid door een verwoestende aanval, een paar dagen nadat astronomen intelligent buitenaards leven ontdekken. Een paar overlevenden blijven achter in een griezelige verlaten wereld. Terwijl buitenaardse wezens jacht maken op de overlevenden, wordt steeds duidelijker wie ze zijn en waarom ze uit zijn op vernietiging.

De nieuwe science fiction-serie War of the Worlds is vanaf zondag 3 november wekelijks vanaf 21.00 uur met een dubbele aflevering te zien op Fox.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire nieuwe serie War of the Worlds begint zondag op Fox of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV