Willem II - PSV live op tv

Willem II - PSV live op tv
Neemt PSV in Tilburg eindelijk weer drie punten?

Sport :

Op zondag 10 november spelen PSV en Willem II in de dertiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten Willem II - PSV

:[video:videos](ids:"135505,135544,135563,135577" title:"")

PSV
PSV verloor de laatste drie wedstrijden acht punten. Vorige week wisten de Eindhovenaren niet te winnen van Sparta, de wedstrijden tegen AZ en FC Utrecht werden zelfs verloren. Weten de mannen van coach Mark van Bommel tegen Willem II dan wel te winnen of zou het einde van de trainer ook in zicht zijn?

Willem II
Willem II verbaast ons iedere wedstrijd weer en blijft uitstekend in de middenmoot hangen. Zowel van RKC als van FC Twente werd gewonnen, tegen AZ wisten de mannen uit Tilburg nog een punt mee te nemen. Gaat dat ze tegen PSV ook lukken?

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.15 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Willem II - PSV is zondag 10 november om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Willem II - PSV live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV