Ook Videoland- en Netflix-series kunnen Gouden Televizier-Ring winnen

Ook Videoland- en Netflix-series kunnen Gouden Televizier-Ring winnen
Kijkers kunnen nu al stemmen voor uitreiking van 2020

Nieuws :

De Gouden Televizier-Ring is nog maar net uitgereikt, of er kan alweer gestemd worden op het beste tv-programma van volgend jaar. Deze keer wordt het wel anders, want voor het eerst kunnen ook Video On Demand-producties strijden om deze prijs.

Ook VOD-producties verdienen kans
“Netflix, Videoland, NPO Start en Kijk zijn niet meer weg te denken uit het leven van veel kijkers”, laat de organisatie weten. “Bingewatchen is een begrip geworden en sommige fans verlaten nog maar nauwelijks hun favoriete video-app. Vandaar dat vanaf dit seizoen ook VOD-only-producties kans maken op de hoofdprijs van de Nederlandse tv.”

Wie wordt opvolger Chateau Meiland?
Inmiddels is het al mogelijk om stemmen uit te brengen voor de 55e editie van de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring 2020. Dit jaar ging Chateau Meiland er met de prijs vandoor. Via de website van Televizier kunnen kijkers stemmen op hun favoriete programma voor de eerste kwalificatieronde. Nu kun je dus voor het eerst kiezen voor VOD-producties, zoals Meisjes Van Plezier 2 en Love Island NL.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ook Videoland- en Netflix-series kunnen Gouden Televizier-Ring winnen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV