AZ - Partizan live op tv (Europa League)

AZ - Partizan live op tv (Europa League)
Volgende ronde is dichtbij

Sport :

Alle hoogtepunten

Op donderdag 28 november kan AZ de knock-outfase van de Europa League bereiken. Thuis tegen Partizan hebben de Alkmaarders aan een gelijkspel genoeg. De wedstrijd is vanaf 18.55 uur live te zien op FOX Sports 1.

Ongeslagen
AZ is nog ongeslagen in de groepsfase. Tegen Astana werd twee keer ruim gewonnen. Partizan-uit en Manchester United-thuis leverden gelijke spelen op. In Belgradro kwam AZ overigens al binnen een half uur een rode kaart, waardoor de 2-2 een knappe uitslag was.

Stand in de groep
Manchester United leidt de groep met tien punten. AZ heeft er acht. De voorsprong op nummer drie Partizan is vier punten. Een overwinning of gelijkspel betekent dus plaatsing voor de zestiende finales na de winterstop.

AZ - Partizan is donderdag 28 november om 18.55 uur live te zien op FOX Sports 1. RTL 7 zendt dan Feyenoord - Rangers op tv uit. De doelpunten en samenvatting van AZ - Partizan zijn te zien bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op AZ - Partizan live op tv (Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV