Seizoen 3 van S.W.A.T. vanaf donderdag te zien op Veronica

Seizoen 3 van S.W.A.T. vanaf donderdag te zien op Veronica
Keiharde actieserie uit Amerika

Kijktip :

Vanaf donderdag 28 november is het derde seizoen van de keiharde Amerikaanse actieserie S.W.A.T. te zien op Veronica. Dit nieuwste seizoen, binnen twee maanden na de Amerikaanse première al te zien op de Nederlandse tv, belooft opnieuw veel spanning en sensatie.

Bomaanslag
Dat begint al in de eerste aflevering, wanneer het team luitenant Piper Lynch van de Hollywood-divisie van het Los Angeles Police Department verwelkomt. Haar hulp is broodnodig wanneer er een terrorist toeslaat met meerdere bomaanslagen, die worden geactiveerd door drones. Ondertussen probeert Street te helpen bij een huiselijk geweld-zaak van Molly en haar cliënt.

Over de serie
De actieserie S.W.A.T. is gebaseerd op de beroemde gelijknamige serie uit de jaren zeventig. Sergeant Daniel "Hondo" Harrelson, jr. (gespeeld door Shemar Moore) staat centraal. Hij wordt heen en weer geslingerd tussen zijn loyaliteit aan de plek waar hij is opgegroeid en de leden van zijn SWAT-team. 'SWAT' staat voor Special Weapons and Tactics, een speciale eenheid van de politie.

Het derde seizoen van S.W.A.T. is vanaf donderdag 28 november wekelijks om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt de serie ook streamen via Netflix.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 3 van S.W.A.T. vanaf donderdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV