Tv-première La La Land maandag te zien op Net 5

Tv-première La La Land maandag te zien op Net 5
Emma Stone en Ryan Gosling brengen ode aan dromers

Kijktip :

Net 5 presenteert voor de vijfde keer de Lovely December filmmaand met de warmste televisieavonden in de koudste maand. Aanstaande maandag is de waanzinnige muziekfilm La La Land te zien. Regisseur Damian Chazelle kijkt met deze film dwars door je heen, omdat ook jij op zoek bent naar het lef en de ruimte om je hart te volgen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Another Day of Sun
Het verhaal gaat over Mia (Emma Stone). Zij droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

De opening uit de film 'La La Land' met het nummer 'Another Day of Sun'

City of Stars
Één belangrijke tip is wel op zijn plaats: Hou je niet van zingen in films, dan is deze Oscarwinnaar tóch een grote aanrader. De film start inderdaad met twee muzieknummers: Another Day of Sun en Someone in the Crowd. Zo komt de kijker goed in de sfeer van Hollywood. Daarna ontvouwt deze parel van een film zich in een wonderschone ode aan iedereen die durft te dromen. Met meeslepend camerawerk en waanzinnig uitgekozen muziek (die steeds terug komt) is La La Land een verhaal met een lach en een traan. Over de liefde, ambitie en zoveel meer. Met een heerlijke Emma Stone en geweldige Ryan Gosling die ook nog even laat zien hoe je in drie maanden subliem piano kan leren spelen. Een productie die overladen is met alle filmprijzen die je maar kunt bedenken. Als het kwartje valt in de finale, is La La Land een film die je echt nooit meer vergeet!

La La Land is op maandag 9 december 2019 om 20.30 uur te zien op Net 5. De film wordt op woensdag 11 december om 22.35 herhaalt. Bekijk hier waar je La La Land kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tv-première La La Land maandag te zien op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV