The Roast of Ali B. zie je dinsdag op Comedy Central

The Roast of Ali B. zie je dinsdag op Comedy Central
Leukste fragmenten daarna te vinden op Gids.tv

Kijktip :

Morgenavond (17 december) is het eindelijk zover: dan wordt rapper Ali B. keihard aangepakt door vrienden en collega's in The Roast of Ali B. Zal de 'knuffel-Marokkaan' de aanvallen doorstaan? En hoe komt hij zelf uit de hoek, als hij de roasters mag roasten?

Bekijk alle roasts van Ali B


Verenigde Staten
De 'roast'-traditie is over komen waaien uit de Verenigde Staten, waar door de jaren heen al een aantal grote sterren zijn geroast door hun vrienden en collega's. Zo werden de hoofden van onder anderen Hugh Hefner, Pamela Anderson en Donald Trump al eens op het hakblok gelegd. In Nederland is Ali B. de vierde BN'er die geroast gaat worden, na Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol.

Bekijk de volledige lijst met roasters van Ali B. hier.

Roasters
Ali B. zal flink worden afgekraakt door bevriende bekende Nederlanders, waarbij hij op satirische wijze helemaal wordt afgemaakt. Aan het eind van het programma mag Ali zelf ook achter het spreekgestoelte plaatsnemen om ze flink terug te pakken. Onder de roasters bevinden zich cabaretier Henry van Loon en zanger Waylon, Ali's collega-coach in The Voice of Holland.

Lees hier waar je Comedy Central kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

The Roast of Ali B. is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Je ziet daarna de leukste fragmenten van The Roast of Ali B. terug op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Roast of Ali B. zie je dinsdag op Comedy Central of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV