André Kuipers en André van Duin brengen ode aan overleden sterrenkundige

André Kuipers en André van Duin brengen ode aan overleden sterrenkundige
Chriet Titulaer had vooruitziende blik

Kijktip :

In april dit jaar overleed sterrenkundige en tv-presentator Chriet Titulaer. Hij werd bekend met zijn vooruitziende blik en voorspelde de technieken van de toekomst. Aan het eind van 2017 blikken onder anderen astronaut André Kuipers en komiek André van Duin terug op het leven van de bijzondere wetenschapper.

Presentatoren Diederik Jekel en Lieven Scheire blikken in het eenmalige programma De Wondere Wereld van Chriet Titulaer vooruit en terug op verschillende technologische ontwikkelingen die Titulaer door de jaren heen heeft besproken. Onder meer André Kuipers, André van Duin en radio-dj Sander Lantinga vertellen over hun bewondering voor Chriet Titulaer.

Fragment uit Wondere Wereld met Chriet Titulaer

De wetenschapper begon zijn tv-carrière als presentator en commentator van grote wetenschappelijke gebeurtenissen, zoals de maanlanding in 1969 en de lancering van de spaceshuttle Columbia in 1981. In de jaren 80 werd hij nog bekender dankzij zijn populaire wetenschapsprogramma Wondere Wereld.

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer is woensdag 27 december om 22:30 uur te zien op NPO 1.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Kuipers en André van Duin brengen ode aan overleden sterrenkundige of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV