Gierige Gasten vanaf 9 januari terug op YouTube met De Anti-Bucketlist

Gierige Gasten vanaf 9 januari terug op YouTube met De Anti-Bucketlist
Weer veel pijnlijke momenten en ongemakkelijke situaties

Kijktip :

Vanaf donderdag 9 januari verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering van De Anti-Bucketlist op het YouTube-kanaal van Gierige Gasten. Het wordt het tweede seizoen, waarin de YouTube-sterren opnieuw verzeild raken in tal van pijnlijke momenten en ongemakkelijke situaties.

Bizarre opdrachten
Vorig jaar kregen de Gierige Gasten het flink voor de kiezen en liepen ze zelfs enige reputatieschade op door het eerste seizoen van De Anti-Bucketlist. Eigenlijk hadden ze het na één seizoen al gehad met deze YouTube-serie, maar door het enorme succes en onder het mom van 'alles voor de fans' besloten ze om er toch een tweede seizoen aan vast te plakken. Presentatrice Michelle Willemsen legt ze opnieuw een aantal bizarre opdrachten op.

Martijn, Niels en Joost
In het afgelopen seizoen zagen we al een aantal opmerkelijke en gênante gebeurtenissen in De Anti-Bucketlist. Zo werd Joost uitgehuwelijkt, werd Niels onder handen genomen door een SM-meesteres en verstoorde Martijn poedelnaakt het NK hordelopen. Wat we dit jaar gaan zien, blijft nog een verrassing, maar dat het opnieuw de tongen los zal maken staat wel vast. Hilarische, maar pijnlijke momenten voor de Gierige Gasten en leedvermaak voor de kijkers is gegarandeerd.

Het tweede seizoen van De Anti-Bucketlist is vanaf donderdag 9 januari wekelijks om 16.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van Gierige Gasten.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gierige Gasten vanaf 9 januari terug op YouTube met De Anti-Bucketlist of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV