[UPDATE] Nieuw op Netflix in februari 2020

[UPDATE] Nieuw op Netflix in februari 2020
Van nieuw seizoen Narcos Mexico tot Better Call Saul

Kijktip :

Gids.tv zet de releases van Netflix in februari 2020 op een rij. Let op: totdat Netflix Nederland de titels bevestigd, zijn deze titels onder voorbehoud.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

1. Bojack Horseman, S6 (31 januari)


We nemen met de laatste afleveringen afscheid van Bojack Horseman (Will Arnett). In de laatste acht afleveringen zien we hoe een inmiddels weer soort van stabiele BoJack aan de slag gaat als docent. Bekijk hier meer over Bojack Horseman.


2. The Twilight Saga (1 februari)


Voor de liefhebbers van vampieren, Robert Pattinson en Kristen Stewart is er goed nieuws: vanaf 1 februari is de gehele Twilight Saga te zien op Netflix! Met Twilight (2008), The Twilight Saga: New Moon (2009), The Twilight Saga: Eclipse (2010) en beide delen van The Twilight Saga: Breaking Dawn (2011 en 2012). Bekijk hier meer over Twilight.


3. Locke & Key, S1 (7 februari)


Deze serie is gebaseerd op de graphic novels van Joe Hill (de zoon van Stephen King). Het verhaal volgt drie kinderen die na de mysterieuze dood van hun vader samen met hun moeder weer terugkeren naar hun ouderlijk huis. Bekijk hier meer over Locke and Key.


4. To All the Boys: P.S. I Still Love You (12 februari)


To All the Boy's I've Loved Before was de best bekeken Netflix-film van 2018 en dus kon een sequel niet uitblijven. Lara Jean en Peter zijn officieel een stelletje. Lara Jean leunt vooral op haar zussen voor het broodnodige advies, maar ze krijgt nog onverwachte steun van de oude Stormy. Bekijk hier meer over To All the Boys: P.S. I Still Love You.


5. Narcos Mexico, S2 (13 februari)


In de nieuwe reeks gaan we veel meer zien van DEA-agent Walt Breslin, gespeeld door Scoot McNairy. Zijn personage werd onthuld aan het einde van het eerste seizoen en opent nu de jacht op Félix Gallardo. Bekijk hier meer over Narcos Mexico.


6. Men in Black: International (18 februari)


De totaal geflopte MIB-sequel met de Marvel-sterren Chris Hemsworth en Tessa Thompson is al vrij rap op Netflix te zien. En ga hem vooral kijken, want hij is stiekem toch beste wel leuk. Bekijk hier meer over Men in Black: International.


7. Better Call Saul, S5 (24 februari)


Wij ontmoeten hem als de man die Saul Goodman nog moet worden en nu Jimmy McGill heet. Hij is een kleine prutsadvocaat die nog zoekende is naar zijn roeping en, op korte termijn, op allerlei manieren de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Bekijk hier meer over Better Call Saul.


8. Altered Carbon, S2 (27 februari)


Na twee jaar is er weer een nieuw seizoen van een van de meest bizarre series van de laatste jaren. Nieuw in dit seizoen is o.a. Anthony Mackie (Captain America: The Winter Soldier). Bekijk hier meer over Altered Carbon.


9. Drive to Survive, S2 (28 februari)


Het tweede seizoen geeft de kijker opnieuw een uniek kijkje in de paddock en zelfs de cockpits van de Formule 1-bolides. In het tweede seizoen is de rol van Max Verstappen nog iets groter, dus voor de Nederlandse F1-fans een gigantische aanrader. Bekijk hier meer over Drive to Survive.


10. All The Bright Places (28 februari)


Dit is het verhaal van Violet en Theodore. De twee zullen elkaar ontmoeten en elkaars levens voorgoed veranderen. Beiden worstelen ze met het verleden dat een aantal emotionele en psychische littekens heeft nagelaten. Bekijk hier meer over All The Bright Places.

Bekijk hier ook alle nieuw releases op Disney Plus en Videoland.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV