Britse thrillerserie Apple Tree Yard begint maandag op België Eén

Britse thrillerserie Apple Tree Yard begint maandag op België Eén
Getrouwde dokter begint aan gevaarlijk spelletje

Kijktip :

De Britse actrice Emily Watson staat sinds 1996 aan de top van de film- en televisiewereld. In de 25 jaar dat ze professioneel acteert heeft ze al talloze geweldige rollen gespeeld. Eén van die rollen is in de thrillerserie Apple Tree Yard, vanaf maandag te zien op België Eén.

Affaire
Watson speelt dokter Yvonne Carmichael, die een schijnbaar fantastisch leven leidt: een goede carrière, een prachtig huis en een fantastisch gezin. Toch besluit ze een affaire te beginnen met Mark Costley (gespeeld door Ben Chaplin), een geheimzinnige overheidsfunctionaris. Hij onthult maar weinig over zijn leven en langzaam maar zeker begint Yvonne te beseffen dat ze aan een heel gevaarlijk spel begonnen is. Hun ontmoetingen leiden tot een gewelddadig incident, dat hun levens voorgoed verandert.

Briljante actrice
We komen graag nog even terug op het fenomenale acteertalent van Emily Watson. Ze brak in 1996 door met de Lars von Trier-film Breaking the Waves, waarvoor ze een Oscarnominatie. Dit werd gevolgd door rollen in veelgeprezen jaren negentig-films als The Boxer, Hilary and Jackie (opnieuw een Oscarnominatie) en Angela's Ashes. Ook daarna was ze te zien in vele topfilms: Gosford Park, Punch-Drunk Love, Red Dragon, The Proposition, War Horse, The Book Thief en The Theory of Everything bijvoorbeeld. Ook speelde ze vorig jaar een rol in de meesterlijke serie Chernobyl.

De Britse thrillerserie Apple Tree Yard is vanaf maandag 20 januari tot en met donderdag 23 januari elke avond te zien op België Eén, wisselend tussen 22.40 uur en 23.30 uur als begintijd. Lees hier waar je België Eén kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britse thrillerserie Apple Tree Yard begint maandag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV