Wallander seizoen 4 begint vrijdag op België Eén

Wallander seizoen 4 begint vrijdag op België Eén
Slotseizoen van Britse misdaadserie

Kijktip :

Vanaf vrijdag 24 januari is het vierde en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Wallander te zien op de Vlaamse zender Eén. De serie, gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van de Zweedse schrijver Henning Mankell, speelt zich in het laatste seizoen grotendeels af in Zuid-Afrika.

Kaapstad
In de eerste aflevering moet Kurt Wallander naar Kaapstad, om een zaak over een vermiste Zweedse staatsburger af te handelen. De zoektocht die hij moet ondernemen gaat hem niet in de koude kleren zitten. Wallander trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships. Hier komt hij oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land heeft verloren en alles heeft verraden waar hij ooit voor stond.

Bezinning
Door de ontmoetingen die Wallander onderweg heeft, met onder anderen de alleenstaande moeder en politieagente Grace Mthembu en de criminele jongeman Mabasha, bezint hij zich over de Zweedse maatschappij en zijn veertigjarige carrière als politieofficier. De hoofdrol in het slotseizoen van Wallander wordt opnieuw gespeeld door de fenomenale Britse acteur Kenneth Branagh (Henry V, Hamlet, Harry Potter and the Chamber of Secrets).

Het slotseizoen van Wallander is vanaf vrijdag 24 januari wekelijks om 20.35 uur te zien op België Eén. Lees hier waar je België Eén kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wallander seizoen 4 begint vrijdag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier