Vanavond op tv: Feyenoord - NAC (KNVB Beker), nieuw seizoen Mr. Frank Visser rijdt visite en meer

Vanavond op tv: Feyenoord - NAC (KNVB Beker), nieuw seizoen Mr. Frank Visser rijdt visite en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 5 maart

Kijktip :

Vanavond gaan Feyenoord en NAC Breda uitvechten wie het tegen FC Utrecht zal opnemen in de finale van de KNVB Beker. Verder onder meer nieuwe seizoenen van Team Spoedeisende Hulp en Mr. Frank Visser rijdt visite. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 5 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Feyenoord - NAC (KNVB-beker)

FOX
FOX
20:45 uur

Live verslag van de wedstrijd Feyenoord - NAC Breda in de halve finale van de KNVB-beker op het open kanaal van FOX. Feyenoord versloeg sc Heerenveen in de kwartfinales. Op bezoek bij de Friezen werd het 0-1. NAC versloeg AZ in Alkmaar met 3-1. De Rotterdammers staan momenteel derde in de Eredivisie, met een achterstand van zes punten op koplopers Ajax en AZ. NAC is de huidige nummer zes in de Keuken Kampioen Divisie. De achterstand op koploper Cambuur is 16 punten. De tweede plek, ook goed voor rechtstreekse promotie, is 12 punten weg.


Floortje terug naar het einde van de wereld: Jemen

NPO 1
NPO 1
21:30 uur

Deze week keert Floortje Dessing terug in Jemen om het verhaal te maken dat ze eerder niet kon maken. In Jemen is nog steeds sprake van een enorme humanitaire ramp. Floortje maakt nu het verhaal dat ze eerder niet kon maken, omdat ze het grootste deel van haar verblijf in een schuilkelder zat. Dessing moest toen voortijdig het land verlaten. Ze loopt in deze aflevering mee met de 33-jarige Belgische Rima, die voor Het Rode Kruis in een stad dichtbij de frontlinie werkt.


Terug: Team Spoedeisende Hulp

RTL 5
RTL 5
21:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Team Spoedeisende Hulp, waarin artsen en verpleegkundigen worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden op de afdeling Spoedeisende Hulp van verschillende ziekenhuizen. De artsen en verpleegkundigen staan 24 uur per dag, zeven dagen in de week klaar voor alle patiënten die acute zorg nodig hebben. Van niet acuut levensbedreigende situaties tot situaties waarbij iedere seconde telt.


Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. In de eerste aflevering gaat mr. Visser onder andere naar Purmerend, waar Gerrit en Hennie hun droomhuis bouwden. Maar die droom eindigde in een nachtmerrie nadat de gemeente 20 containerwoningen uit de grond stampte.


Docu: De Schuldmachine

NPO 3
NPO 3
22:30 uur

Documentaire over de manier waarop problematische schulden jongeren gevangenhoudt. Aan de hand van de schulddossiers van drie jongvolwassenen uit Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk wat het belang is van een persoonlijke aanpak en wordt het verhaal achter de schulden verteld om jongeren te helpen hun toekomst weer in handen te nemen. Onze gids in De Schuldmachine is Willem Los, jarenlang manager debiteurenbeheer en sinds enkele jaren vrijwilliger bij ONSbank.


Docu: Blasfemie

NPO 2
NPO 2
23:05 uur

De documentaire Blasfemie gaat over de Pakistaanse geestelijk leider Khadim Hussain Rizvi. Hij wil de eeuwenoude blasfemiewet handhaven: de doodstraf voor het niet respecteren van de profeet Muhammad en gevangenisstraf voor het ontheiligen van de Koran. De regering van Pakistan wil deze eeuwenoude wet afschaffen, maar wordt een halt toegeroepen door Rizvi, die ook de leider is van de TLP, een islamitische politieke partij die openlijk intolerantie en geweld aanmoedigt tegen alles wat de islam bekritiseert.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Feyenoord - NAC (KNVB Beker), nieuw seizoen Mr. Frank Visser rijdt visite en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV