Chicago Med seizoen 5 begint dinsdag op FOX

Chicago Med seizoen 5 begint dinsdag op FOX
Emotionele rollercoaster in ziekenhuis

Kijktip :

Vanaf dinsdag 7 april is op FOX het vijfde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Med te zien. Hierin leven we mee met de artsen en patiënten op de spoedafdeling van het Gaffney Chicago Medical Center, waar elke dag een emotionele rollercoaster is.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is de nasleep van een vreselijk auto-ongeluk nog duidelijk voelbaar bij het team van Chicago Med. Dr. Manning heeft een zware hoofdwond en Dr. Halstead houdt zichzelf verantwoordelijk. Ondertussen is dr. Crockett Marcel op zijn hoede voor Phillip, wanneer die beweert dat hij en Natalie verloofd zijn.

Zelfmoord
De start van het vijfde seizoen staat weer bol van de heftige gebeurtenissen, want Dr. Rhodes is ervan overtuigd dat Dr. Bekker de dood van zijn vader heeft veroorzaakt. Wanneer dit inderdaad zo lijkt te zijn, pleegt Dr. Bekker zelfmoord. De chaotische toestanden in het Gaffney Chicago Medical Center houden aan.

Het vijfde seizoen van Chicago Med is vanaf dinsdag 7 april wekelijks vanaf 20.10 uur met een dubbele aflevering te zien op FOX. Lees hier waar je FOX kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chicago Med seizoen 5 begint dinsdag op FOX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV