Zaterdag in Lego Masters: kan een brug van Lego een vrachtwagen tillen?

Zaterdag in Lego Masters: kan een brug van Lego een vrachtwagen tillen?
Deelnemers krijgen opnieuw bijzondere opdracht

Kijktip :

De afgelopen weken hebben de deelnemers van Lego Masters al diverse bijzondere en pittige opdrachten gekregen, maar op zaterdag 9 mei wordt er nog een schepje bovenop gedaan. Dan moeten ze een brug bouwen waar een vrachtwagen overheen kan rijden.

Opdrachten
De eindstrijd om de titel Lego Master komt steeds dichter bij en dus worden de deelnemers van Lego Masters meer en meer op de proef gesteld. In de aflevering van zaterdag 9 mei krijgen ze eerst een opdracht die ze behoorlijk tegen de borst stuit; kunnen ze uiteindelijk alsnog met een bevredigend resultaat komen? Niets had ze echter kunnen voorbereiden op de bizarre tweede opdracht.

Kijkcijferkanon
Want hoe bouw je in godsnaam een brug van Lego, die sterk genoeg is om een truck te houden? Daar buigen de vijf overgebleven teams uit de Vlaams-Nederlandse talentenjacht zich over. Het bouwwerk dat het meeste gewicht kan houden wint. Het is weer een originele en spannende opdracht in het programma Lego Masters, dat is uitgegroeid tot een kijkcijferkanon op de zaterdagavond; wekelijks kijken er zo'n 1,5 miljoen mensen naar het programma.

Lego Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Lego Masters terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Lego Masters: kan een brug van Lego een vrachtwagen tillen? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV