Nieuw op Amazon Prime in juni 2020

Nieuw op Amazon Prime in juni 2020
Met o.a. Joker, Downton Abbey en Body of Proof

Nieuws :

Langzamerhand begint de samenleving weer in beweging te komen en gaan steeds meer mensen weer aan het werk. Toch zal Amazon Prime Video ook in juni weer volstromen met nieuwe content om te kijken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

1. Keeping Up With the Kardashians, S1-8 (1 juni)


Serie waarin het glamoureuze leven gevolgd wordt van de families Kardashian en Jenner, met o.a. de zussen Kim, Kourtney en Khloé Kardashian. Het programma is de spil van het commerciële imperium van de familie Kardashian dat actief is in de entertainment-, reclame-, merchandising-, mode- en cosmetica-industrie. Lees hier waar je Keeping Up With the Kardashians kunt streamen.

2. Joker (5 juni)


De film met Oscarwinnaar Joaquin Phoenix in de hoofdrol. Arthur Fleck verandert van een vriendelijke vrolijke clown tot een gevaarlijke schurk, beter bekend als 'de Joker'. Een man die kickt op haat en het creëren van chaos. Lees hier waar je Joker kunt kijken.

Lees ook de Gids.tv filmrecensie van Joker.

3. El Presidente (5 juni)


Tegen de achtergrond van steden in Latijns-Amerika, de VS en Europa verkent de serie het sportschandaal dat de wereld op zijn kop zette: FIFA-gate. Lees hier waar je El Presidente kunt streamen.

4. Downton Abbey (12 juni)


Op het landgoed van Downton Abbey wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van een groots feest waarop zelfs Carson aanwezig zal zijn. Intussen staat een volwassener Mary op eigen benen en heeft ze haar verantwoordelijkheid genomen. Lees hier waar je Downton Abbey kunt kijken.

Lees ook de Gids.tv filmrecensie van Downton Abbey.

5. The Goldfinch (12 juni)


Theodore ‘Theo’ Decker verliest zijn moeder die omkomt bij een bomaanslag in het Metropolitan Museum of Art in New York. Die tragedie verandert zijn leven en leidt tot een meeslepende reis vol verdriet en schuld, zelfontdekking en verlossing. Lees hier waar je The Goldfinch kunt kijken.

Lees ook de Gids.tv filmrecensie van The Goldfinch.

6. Body of Proof (15 juni)


Dr. Megan Hunt deed voor niemand onder; ze was een briljant neurochirurg waar niemand aan kon tippen. Maar wanneer door een auto-ongeluk haar levensreddende gave en haar carrière worden verwoest, gooit ze het over een andere boeg en wordt ze lijkschouwer. Lees hier waar je Body of Proof kunt streamen.

7. Everest: De Jonge Yeti (19 juni)


Een groep buitenbeentjes komt een Yeti genaamd Everest tegen. Ze besluiten dat ze Everest vanuit Sjanghai terug willen brengen naar zijn familie. Samen beginnen ze aan een 3000 kilometer lange reis om het magische schepsel met zijn gezin te herenigen op het hoogste punt op aarde. Lees hier waar je Everest: De Jonge Yedi kunt kijken.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, Ziggo en NPO Plus.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Amazon Prime in juni 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV