Tv-première Jurassic World: Fallen Kingdom zie je dinsdag op Veronica

Tv-première Jurassic World: Fallen Kingdom zie je dinsdag op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis

Kijktip :

Nadat de Jurassic Park-franchise nieuw leven werd ingeblazen met Jurassic World (2015), volgde in 2018 Jurassic World: Fallen Kingdom. De film was opnieuw een gigantisch internationaal succes, met een opbrengst van ruim 1,3 miljard euro. De film is dinsdag (19 mei) voor het eerst te zien op televisie, op Veronica. Je kunt Jurassic World: Fallen Kingdom ook streamen via onder meer Pathé Thuis.

Bekijk de hier de volledige programmering van Veronica's Meimaand Filmmaand 2020.

Het verhaal
Jurassic World: Fallen Kingdom volgt Owen (gespeeld door Chris Pratt) en Claire (Bryce Dallas Howard), die enkele jaren na de gebeurtenissen van Jurassic World terugkeren naar Isla Nublar. Een vulkaan op het eiland dreigt uit te barsten en vormt een gevaar voor de overgebleven dinosaurussen. Owen en Claire zijn de aangewezen personen om er voor te zorgen dat de dinosaurussen niet uitsterven en proberen met Claires organisatie, de 'Dinosaur Protection Group' de overgebleven dino's te evacueren van het eiland.

Spektakelstuk
Net als de eerste Jurassic World-film is ook Fallen Kingdom weer een enorm spektakelstuk geworden, met indrukwekkende special effects. Het publiek stroomde massaal toe, maar de critici waren minder enthousiast. Niettemin is Fallen Kingdom een bijzonder vermakelijke film, vooral vanwege het hoge popcornentertainment-gehalte. De charismatische Chris Pratt is weer in vorm in de hoofdrol en ook Bryce Dallas Howard, de dochter van de beroemde filmregisseur Ron Howard (Apollo 13, A Beautiful Mind, Rush) laat degelijk acteerwerk zien.

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) wordt beoordeeld met een 6,2 op IMDb en is op dinsdag 19 mei om 20.30 uur te zien op Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV