Married At First Sight: Second Chance toch op tv te zien

Married At First Sight: Second Chance toch op tv te zien
Vanaf 15 juni te zien bij RTL 4

Nieuws :

Nadat de serie Married At First Sight: Second Chance eerder te zien was bij Videoland, heeft RTL besloten om de serie toch op tv uit te gaan zenden. Vanaf 15 juni is de Videoland Original acht maandagen te zien op RTL 4.

Oud Married At First Sight-kandidaten Milly, Marcel en Maxime doen in de show opnieuw een gooi naar de liefde. Waar ze in Married At First Sight door experts werden gekoppeld aan een partner, ligt de keuze dit keer in eigen handen.

Daten
Er worden in het programma ook geen ringen worden uitgewisseld. In de eerste fase helpen de experts van Married At First Sight’ met een voorselectie maken uit alle aanmeldingen. De kandidaten met de meeste overeenkomsten starten met een speeddate. Vervolgens kiezen Milly, Marcel en Maxime zelf met welke kandidaten zij de meeste klik voelen en dus verder willen daten.

Carlo Boszhard
De presentatie van ‘Married At First Sight: Second Chance’ is, net als het reguliere seizoen, in handen van Carlo Boszhard.

Married At First Sight: Second Chance is vanaf 15 juni wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt dan alle afleveringen van Married At First Sight: Second Chance terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: Second Chance toch op tv te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV