Prachtig comedy-drama The Bucket List woensdag te zien op Net 5

Prachtig comedy-drama The Bucket List woensdag te zien op Net 5
Ook te streamen via Netflix

Kijktip :

Twee acteerlegendes samen in één film is altijd een traktatie. In The Bucket List worden Morgan Freeman en Jack Nicholson aan elkaar gekoppeld in een prachtig verhaal over het vervullen van je dromen. Het levert een inspirerende film met een lach en een traan op, en woensdag kun je 'm zien op Net 5. Je kunt The Bucket List streamen via onder meer Netflix.

Het verhaal
The Bucket List gaat over de multimiljonair Edward Cole (gespeeld door Nicholson) en automonteur Carter Chambers (Freeman). Ze zijn twee tegenpolen, die elkaar leren kennen wanneer ze in het ziekenhuis op één kamer komen te liggen. Ze blijken meer met elkaar gemeen te hebben dan ze op voorhand dachten. Zo willen ze nog een aantal zaken ondernemen voordat ze het loodje leggen en hebben beiden een onbewust verlangen om met zichzelf in het reine te komen. Ze maken samen een onvergetelijke reis, worden beste vrienden en leren om alles uit het leven te halen wat er in zit.

Ontroerende feelgood
Soms is het overduidelijk dat een film bijna verdrinkt in de sentimentaliteit, maar zo nu en dan werkt het wél. The Bucket List werd door critici neergesabeld, maar het publiek liep er mee weg en de film is wordt ook graag gezien op televisie. De basis hiervoor ligt in het mooie verhaal, dat ontroerende feelgood combineert met komische momenten. Verder is de aanwezigheid van Morgan Freeman en Jack Nicholson natuurlijk een enorm pluspunt. Tot slot ligt de regie in de vaardige handen van Rob Reiner, die eerder This Is Spinal Tap, The Princess Bride en When Harry Met Sally maakte.

The Bucket List (2007) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op woensdag 3 juni om 23.15 uur te zien op Net 5.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prachtig comedy-drama The Bucket List woensdag te zien op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV