Vanaf deze datum kijk je naar alle seizoenen van hitserie 24 op Netflix

Vanaf deze datum kijk je naar alle seizoenen van hitserie 24 op Netflix
Kiefer Sutherland is Jack Bauer

Kijktip :

Netflix kondigde vandaag vanuit het niets aan dat alle seizoenen van de veelgeprezen serie op 24 juni online komen! In 2014 viel het doek voor deze succesvolle misdaadserie met geheimagent Jack Bauer (vertolkt door Kiefer Sutherland) in de hoofdrol.

Bekijk en lees ook welke nieuwe releases op Netflix je in juni kunt streamen.

Elke seconde telt....
Elk seizoen duurt 24 uur en is een periode uit het leven van Jack Bauer, een federaal agent die terroristische aanslagen probeert te voorkomen. Tegelijkertijd worden ook de gebeurtenissen bij de antiterrorisme organisatie CTU en belevenissen van andere personages gevolgd. De serie speelt zich af in Los Angeles.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

24-kiefer-sutherland-photofest-h-2018

Belangrijke televisieprijzen
24 begon in 2001 met een orginele en innovatieve opzet: de spannende serie verliep in realtime. Geheim agent Jack Bauer had 24 uur om een moordaanslag op een presidentskandidaat te voorkomen. De serie had 24 afleveringen van een uur. De klok tikte dus elke seconde verder, waardoor de zinderende spanning opliep tot een kookpunt. Niet verwonderlijk dus dat deze Amerikaanse televisieserie ook een Emmy en een Golden Globe won.

Alle seizoen van de serie 24 staan vanaf 24 juni 2020 op Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanaf deze datum kijk je naar alle seizoenen van hitserie 24 op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV