Donderdag 25 juni in Gestalkt: vrouw krijgt 10.000 haatberichten

Donderdag 25 juni in Gestalkt: vrouw krijgt 10.000 haatberichten
Thijs Zeeman schiet Linsey te hulp

Kijktip :

Donderdag staat er weer een heftige aflevering van Gestalkt op het programma, waarin misdaadjournalist Thijs Zeeman de confrontatie aangaat met de stalker van de 32-jarige Linsey. Hij bestookte haar in een jaar tijd met maar liefst 10.000 haatberichten.

Vrienden
Linsey is inmiddels ten einde raad, want de vele haatberichten beheersen haar leven. De beledigingen en dreigende berichten werden bovendien steeds grimmiger. De stalker duikt uit onverwachte hoeken op voor Linsey: dag en nacht weet hij haar te vinden via meerdere nepaccounts op social media. Als ze haar nummer verandert en al haar accounts verwijdert, richt de stalker zijn pijlen op Linseys vrienden.

Dochter
Een daar houdt het nog altijd niet op voor de kwelgeest van Linsey: uiteindelijk valt zelfs haar achtjarige dochter ten prooi aan de stalker. De politie kan niks voor haar doen en dus is ze de wanhoop nabij. Ze richt zich tot presentator Thijs Zeeman, die er alles aan doet om bewijs tegen de stalker te verzamelen en hem te ontmaskeren.

Gestalkt is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 25 juni in Gestalkt: vrouw krijgt 10.000 haatberichten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV