Indrukwekkende dramafilm Wild zaterdag te zien op SBS9

Indrukwekkende dramafilm Wild zaterdag te zien op SBS9
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Reese Witherspoon is tegenwoordig een grote mevrouw in Hollywood, wat wel bleek uit het feit dat ze één van de drijvende krachten achter de HBO-serie Big Little Lies was. Witherspoon had ook een flinke vinger in de pap bij de productie van het prachtige avonturendrama Wild. Deze film is zaterdag te zien op SBS9 en je kunt Wild streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Met een totaal mislukt huwelijk en de tragische dood van haar moeder achter de rug heeft Cheryl Strayed (gespeeld door Witherspoon) alle hoop verloren. Na jaren van roekeloos, destructief gedrag, maakt ze een overhaaste beslissing. Zonder enige ervaring en alleen gedreven door pure vastberadenheid, begint ze aan een gevaarlijke en zware wandeling van meer dan 1600 kilometer over de Pacific Crest Trail. Het wordt een reis vol leermomenten en pijnlijke zelfreflectie, maar Cheryl hoopt er sterker uit te komen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Tegenwoordig kennen we Reese Witherspoon als een glamoureuze filmster die hoog op de Hollywoodladder staat en daarom is het des te indrukwekkender dat ze weet te overtuigen in een voor haar zo atypische rol, waarin ze een onbekende kant van zichzelf laat zien. Ze zet de getroebleerde Cheryl op overtuigende wijze neer en daarvoor werd ze uiteindelijk beloond met een Oscarnominatie (Witherspoon won de prijs in 2006 al eens voor haar rol in Walk the Line). Ook de altijd geweldige Laura Dern, die Cheryls moeder speelt, kreeg een Oscarnominatie voor haar prachtige spel.

Wild (2014) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op zaterdag 3 oktober om 20.30 uur te zien op SBS9. Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Indrukwekkende dramafilm Wild zaterdag te zien op SBS9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen