SBS maakt realityserie Familie Gillis: massa is kassa over miljonairsfamilie

SBS maakt realityserie Familie Gillis: massa is kassa over miljonairsfamilie
Brabantse Peter Gillis is selfmade miljonair

Nieuws :

SBS 6 komt deze zomer met een nieuwe realityserie over de vermogende Peter Gillis, een selfmade miljonair uit Brabant. In Familie Gillis: massa is kassa worden de eigenaar van De Oostappen Groep Vakantieparken en zijn gezin gevolgd in hun dagelijkse leven. Samen zwaaien ze de scepter over tien vakantieparken in Nederland en België.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Je kunt vanaf 21 augustus alle afleveringen terugkijken op Gids.tv.

Familiebedrijf
Peter runt een echt familiebedrijf, want zijn twee zonen Ruud en Mark en dochter Inge werken voor hem. Ook Peters bijna dertig jaar jongere vriendin Nicol verleend hand- en spandiensten waar ze maar kan. Net als veel andere ondernemers ondervindt ook Peter problemen als gevolg van de coronacrisis. Hoe beïnvloedt dit de dagelijkse gang van zaken? En lukt het hem om in de crisis het hoofd boven water te houden? Gelukkig heeft Peter genoeg ervaring met slim ondernemen: dit heeft hem gebracht waar hij nu is, met een geschat vermogen van 85 miljoen euro.

Broodje kroket
Toch blijft Peter met beide benen op de grond staan, ondanks zijn rijkdom. Hij mag dan een Rolls-Royce en een groot huis hebben, hij eet liever een broodje kroket dan kaviaar. Peter combineert het leven van een harde zakenman met een lieve, gulle kant en een hart op de juiste plaats. Bovendien is hij een echte familieman. In de realityserie is te zien hoe de vakantieparken van Peter bijna weer geopend kunnen worden nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, maar voordat het zover is moet er nog genoeg gebeuren.

De nieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa is vanaf vrijdag 21 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op SBS maakt realityserie Familie Gillis: massa is kassa over miljonairsfamilie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier