FA Cup-finale Arsenal - Chelsea live op tv

FA Cup-finale Arsenal - Chelsea live op tv
Londense derby in eindstrijd

Sport :

Op zaterdag 1 augustus is de finale van het Engelse bekertoernooi FA Cup. Arsenal en Chelsea nemen het om 18.30 uur tegen elkaar op in het Wembley-stadion. Ziggo Sport en BBC One doen live verslag op tv. Bekijk op welk kanaal BBC One te zien is bij jouw tv-aanbieder.

Halve finales
De twee Londense clubs bereikten de finale door respectievelijk Manchester City (2-0) en Manchester United (1-3) te verslaan in de halve finales.

Europees ticket
Chelsea is al zeker van de groepsfase van de Champions League via de competitie en kan met de FA Cup vooral een mooie prijs winnen. Arsenal moet de beker winnen om Europa in te gaan. De achtste plek in de competitie was te laag voor Europees voetbal.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select te zien is.

De FA Cup-finale Arsenal - Chelsea is zaterdag 1 augustus om 18.30 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en BBC One. De voorbeschouwing op de Engelse tv begint om 17.30 uur, bij Ziggo om 18.00 uur. De doelpunten en samenvatting van Arsenal - Chelsea zijn te zien op Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op FA Cup-finale Arsenal - Chelsea live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier