Humberto Op Zaterdag: <em>Nyck de Vries</em> blikt uitgebreid terug op F1-debuut gemist? | Gids.tv

Humberto Op Zaterdag: Nyck de Vries blikt uitgebreid terug op F1-debuut gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-09-17 22:41:00
Sport

Uitzending van Humberto Op Zaterdag gemist? Het gewone leven is weer begonnen en de vier talkshowpresentatoren van RTL moeten toch weer iets doen. Ook Humberto Tan is weer aan de beurt: Humberto is op zaterdag en zondag te zien op RTL 4. Dit zijn de gasten van zaterdag 17 september.

  • Bij zijn Formule-1 debuut werd hij direct 'Driver of the Day'. Hebben we met Nyck de Vries een nieuw Nederlands F1-fenomeen in handen? Vanavond geeft hij bij Humberto een uitgebreide reactie.

  • Tina Nijkamp volgde deze week alles rondom de uitvaart van Queen Elizabeth op de voet en Tirza van der Graaf stond uren in de rij om The Queen een laatste eer te bewijzen. Vanavond zijn ze bij Humberto te gast.

  • Limburg meets Amsterdam! Rowwen Hèze vertelt over hun bijzondere muzikale samenwerking met Roxeanne Hazes. En uiteraard treden zij ook op!

  • Heb je ooit weleens in een Chinees restaurant in Italië op z'n Zuid-Afrikaans een Kung Pao Kip willen bestellen? Deze man kan je er bij helpen.Wouter Corduwener spreekt maar liefst 29 talen! Wat is zijn geheim?

  • Vorige week beet talent Joris Geluk het spits af als eerste winnaar van Unplugged. Vanavond is het de beurt aan Jaydie Rutten. Dit zangtalent uit Tilburg werd vorige week door de gasten unaniem gekozen om vanavond live bij ons op te treden!

  • Vanavond is onze studio-songwriter Collin Hoeve opnieuw te gast. Hij vat de uitzending samen met een zelfgeschreven lied.

Bekijk deze aflevering van Humberto Op Zaterdag hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto op Zaterdag

Humberto Op Zaterdag video's

Humberto Op Zaterdag TV-Nieuws