Heftig verhaal: Maarten Jorissen kreeg een dwarslaesie na duik in zwembad

Heftig verhaal: Maarten Jorissen kreeg een dwarslaesie na duik in zwembad

Heftig verhaal: <em>Maarten Jorissen</em> kreeg een <em>dwarslaesie</em> na duik in zwembad In Zomer met Art vertelt Maarten Jorissen zijn heftige verhaal. De nog altijd jonge man kreeg enkele jaren geleden een dwarslaesie na een mislukte duik in het zwembad. Jorissen vertelt, samen met de arts die hem destijds opereerde, over zijn ervaringen. Ondertussen wil hij een zwemwedstrijd organiseren om geld op te halen voor dwarslaesie-onderzoek. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Bibian Mentel herstelt van dwarslaesie en kan weer fietsen Bekijk deze video »
Talkshow :
Heftig verhaal: Maarten Jorissen kreeg een dwarslaesie na duik in zwembad

In Zomer met Art vertelt Maarten Jorissen zijn heftige verhaal. De nog altijd jonge man kreeg enkele jaren geleden een dwarslaesie na een mislukte duik in het zwembad. Jorissen vertelt, samen met de arts die hem destijds opereerde, over zijn ervaringen. Ondertussen wil hij een zwemwedstrijd organiseren om geld op te halen voor dwarslaesie-onderzoek.

Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig verhaal: Maarten Jorissen kreeg een dwarslaesie na duik in zwembad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen