Meerdere deelnemers Expeditie Robinson 2019 zijn flauwgevallen

Meerdere deelnemers Expeditie Robinson 2019 zijn flauwgevallen

Meerdere deelnemers Expeditie Robinson 2019 zijn flauwgevallen Dat Expeditie Robinson heftig kan zijn, was al in eerdere seizoenen te zien. Maar Hugo Kennis en Rob Geus vertellen in bovenstaande video dat Berdien Stenberg de eerste was die flauwviel, maar dat het daar niet bij is gebleven en dat er meerdere tegen de vlakte zijn gegaan. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 1 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Bekijk eerste beelden nieuw seizoen Expeditie Robinson Bekijk deze video » Ook Berdien Stenberg is deelneemster Expeditie Robinson 2019 Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Meerdere deelnemers Expeditie Robinson 2019 zijn flauwgevallen

Dat Expeditie Robinson heftig kan zijn, was al in eerdere seizoenen te zien. Maar Hugo Kennis en Rob Geus vertellen in bovenstaande video dat Berdien Stenberg de eerste was die flauwviel, maar dat het daar niet bij is gebleven en dat er meerdere tegen de vlakte zijn gegaan.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 1 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Meerdere deelnemers Expeditie Robinson 2019 zijn flauwgevallen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV