Britt Dekker vraagt Linda de Mol of ze op haar twaalfde al seks had

Britt Dekker vraagt Linda de Mol of ze op haar twaalfde al seks had

Britt Dekker vraagt <em>Linda de Mol</em> of ze op haar twaalfde al seks had Zaterdagavond is Ik hou van Holland weer te zien op SBS6. Britt Dekker is een van de gasten deze week en valt op door een bijzondere vraag die ze aan Linda de Mol stelt: "Deed jij het al toen je twaalf was?" De presentatrice reageert geschokt en antwoordt: "Nee joh, ben jij gek." Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Linda de Mol: "Televisie is dood bij jonge mensen" Bekijk deze video » Linda de Mol over nieuwe talkshow Merel Westrik: "We maken het voor vrouwen" Bekijk deze video » Samantha de Jong, Barbie, verrast volgers met bijzondere dans Bekijk deze video »
TV :
Britt Dekker vraagt Linda de Mol of ze op haar twaalfde al seks had

Zaterdagavond is Ik hou van Holland weer te zien op SBS6. Britt Dekker is een van de gasten deze week en valt op door een bijzondere vraag die ze aan Linda de Mol stelt: "Deed jij het al toen je twaalf was?" De presentatrice reageert geschokt en antwoordt: "Nee joh, ben jij gek." Bekijk het fragment hierboven.


Bekijk hier alle video's en artikelen van Waar is De Mol?
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker vraagt Linda de Mol of ze op haar twaalfde al seks had of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV