De baard van koning Willem-Alexander is het gesprek van de dag bij Jinek

De baard van koning Willem-Alexander is het gesprek van de dag bij Jinek

De baard van <em>koning Willem-Alexander</em> is het gesprek van de dag bij <em>Jinek</em> Koning Willem-Alexander blijft opzien baren met zijn volle, rossige baard, die nu al een paar weken aan zijn kin hangt. Zelfs bij Jinek is de baard het gesprek van de dag. Volgens modekenner Arno Kantelberg levert de koning met zijn baard "vakwerk" af. "Een goeie baard"Het vakwerk zit 'm erin dat de koning zijn baard enigszins gesoigneerd heeft, waardoor zijn gezicht van voren smaller overkomt. Kortom, volgens Kantelberg is het gewoon "een goeie baard". De modekenner gaat zelfs een stapje verder: "Het is zelfs een beetje rock 'n' roll, een beetje Willy van LuckyTV." Bekijk het hele fragment hierboven. Koning Willem-Alexander houdt zijn baard Bekijk deze video » Willem-Alexander en Máxima maken op Prinsjesdag indruk met baard en jurk Bekijk deze video » Marc van der Linden over Prinsjesdag: 'Mensen waren geschokt door de baard van Willem-Alexander' Bekijk deze video »
Talkshow :
De baard van koning Willem-Alexander is het gesprek van de dag bij Jinek

Koning Willem-Alexander blijft opzien baren met zijn volle, rossige baard, die nu al een paar weken aan zijn kin hangt. Zelfs bij Jinek is de baard het gesprek van de dag. Volgens modekenner Arno Kantelberg levert de koning met zijn baard "vakwerk" af.

"Een goeie baard"
Het vakwerk zit 'm erin dat de koning zijn baard enigszins gesoigneerd heeft, waardoor zijn gezicht van voren smaller overkomt. Kortom, volgens Kantelberg is het gewoon "een goeie baard". De modekenner gaat zelfs een stapje verder: "Het is zelfs een beetje rock 'n' roll, een beetje Willy van LuckyTV."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De baard van koning Willem-Alexander is het gesprek van de dag bij Jinek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV