Eva Jinek kan ogen niet geloven: Eric Wiebes peutert in zijn neus

Eva Jinek kan ogen niet geloven: Eric Wiebes peutert in zijn neus

Eva Jinek kan ogen niet geloven: Eric Wiebes peutert in zijn neus De Algemene Beschouwingen leiden niet alleen tot harde confrontaties in de Tweede Kamer, maar ook tot hilariteit bij fanatieke politiek-watchers. Zo zag Kees van Amstel hoe minister Eric Wiebes in zijn neus peuterde. Eva Jinek kan haar ogen niet geloven. Jesse KlaverOok GroenLinks-voorman Jesse Klaver viel op bij Van Amstel. Volgens de cabaretier was Klaver erg onrustig en aanwezig: hij zat te lopen, te pulken, te lachen... Bovendien lijkt Klaver zijn neus te gebruiken als stressbal. Dat was wel wat anders dan Wiebes: die zat balletjes te draaien in zijn neus. "Hij dacht: in Groningen mag ik niet meer boren." Bekijk het hele fragment hierboven. Geert Wilders valt Mark Rutte keihard aan: "Zoek een leuke vriendin!" Bekijk deze video » Thierry Baudet uitgelachen in Tweede Kamer na beschuldiging aan Jesse Klaver Bekijk deze video » Jesse Klaver ‘loser van partij’ omdat hij nooit drugs gebruikte Bekijk deze video » Mark Rutte weigert een lastenverlaging te beloven voor volgend jaar Bekijk deze video »
Talkshow :

De Algemene Beschouwingen leiden niet alleen tot harde confrontaties in de Tweede Kamer, maar ook tot hilariteit bij fanatieke politiek-watchers. Zo zag Kees van Amstel hoe minister Eric Wiebes in zijn neus peuterde. Eva Jinek kan haar ogen niet geloven.

Jesse Klaver
Ook GroenLinks-voorman Jesse Klaver viel op bij Van Amstel. Volgens de cabaretier was Klaver erg onrustig en aanwezig: hij zat te lopen, te pulken, te lachen... Bovendien lijkt Klaver zijn neus te gebruiken als stressbal. Dat was wel wat anders dan Wiebes: die zat balletjes te draaien in zijn neus. "Hij dacht: in Groningen mag ik niet meer boren."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek kan ogen niet geloven: Eric Wiebes peutert in zijn neus of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: actie, tweede kamer, groenlinks, minister, kamer, politiek, leiden, groningen, neus, politici, jesse klaver, boren, algemene beschouwingen, beschouwingen, cabaretier, eric wiebes, lachen, eva jinek, wiebes, confrontaties, amstel, fragment, vieze, video, onrustig, kees van amstel, jinek, telegraaf, de telegraaf, leider


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV