Lucky TV: De nieuwe RTL-programma’s van Eva Jinek

Lucky TV: De nieuwe RTL-programma’s van Eva Jinek

Lucky TV: De nieuwe RTL-programma’s van <em>Eva Jinek</em> Eva Jinek presenteert vanavond voor de laatste keer haar talkshow Jinek op NPO. Een perfecte gelegenheid voor Lucky TV om de presentatrice de hoofdrol te laten spelen in een nieuw filmpje. Zo Gek Als JinekIn de Lucky TV-video is te zien dat Eva een aantal nieuwe programma’s krijgt: Zo Gek Als Jinek, Jinek & Janzen en Wat Eten We? Een mooie voorspelling voor de overstap die Jinek maakt naar RTL. Bekijk de hilarische video van Lucky TV met Eva Jinek in de hoofdrol in bovenstaande video. Eva Jinek vanavond voor het laatst: dit waren haar beste én gênantste momenten Bekijk deze video » Eva Jinek voerde iconische gesprekken met o.a. Patricia Paay, Tunahan Kuzu en meer Bekijk deze video »
TV :
Lucky TV: De nieuwe RTL-programma’s van Eva Jinek

Eva Jinek presenteert vanavond voor de laatste keer haar talkshow Jinek op NPO. Een perfecte gelegenheid voor Lucky TV om de presentatrice de hoofdrol te laten spelen in een nieuw filmpje.

Zo Gek Als Jinek
In de Lucky TV-video is te zien dat Eva een aantal nieuwe programma’s krijgt: Zo Gek Als Jinek, Jinek & Janzen en Wat Eten We? Een mooie voorspelling voor de overstap die Jinek maakt naar RTL.

Bekijk de hilarische video van Lucky TV met Eva Jinek in de hoofdrol in bovenstaande video.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lucky TV: De nieuwe RTL-programma’s van Eva Jinek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV