Bizarre beelden: supporter zorgt voor enorme valpartij in Ronde van Kroatië

Bizarre beelden: supporter zorgt voor enorme valpartij in Ronde van Kroatië

Bizarre beelden: <em>supporter</em> zorgt voor enorme valpartij in <em>Ronde van Kroatië</em> In de Ronde van Kroatië heeft een supporter een oliedomme actie begaan, met ernstige gevolgen. Vlak na de finish van de tweede etappe stak hij de weg over, terwijl het peloton op hoge snelheid binnen kwam rijden. Dat zorgde voor een flinke valpartij, die vooral voor de Sloveen Matej Mohoric desastreus was: hij liep twee gebroken ribben en een klaplong op. Bekijk de beelden van de Ronde van Kroatië hierboven. Flinke valpartij in Prudential Ride Londen, Kirsten Wild aanstichter Bekijk deze video » Sam Bennett wint 14e etappe Vuelta na massale valpartij Bekijk deze video » Tony Martin (Jumbo Visma) moet ook in Vuelta afstappen vanwege akelige valpartij Bekijk deze video »
Wielrennen :
Bizarre beelden: supporter zorgt voor enorme valpartij in Ronde van Kroatië

In de Ronde van Kroatië heeft een supporter een oliedomme actie begaan, met ernstige gevolgen. Vlak na de finish van de tweede etappe stak hij de weg over, terwijl het peloton op hoge snelheid binnen kwam rijden. Dat zorgde voor een flinke valpartij, die vooral voor de Sloveen Matej Mohoric desastreus was: hij liep twee gebroken ribben en een klaplong op.

Bekijk de beelden van de Ronde van Kroatië hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: supporter zorgt voor enorme valpartij in Ronde van Kroatië of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV